Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 59 звернень дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана (ТЧК), на пошту та гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день

- На Ігрені замінять водопровідну мережу

Мешканці ж/м Ігрень повідомляють про поганий стан водопроводу у районі: «Нам дуже треба замінити трубу. У балці біля станції 207 км труба як решето. Її давно обіцяли замінити. Потрібні кардинальні заходи», – пише дніпрянка Ганна.

Мешканців почули: труби замінять. Наразі фахівці КП «Дніпроводоканал» розробляють технічне завдання на заміну трубопроводів мережі в районі залізничної станції 207 кілометр. Після розробки технічного завдання та визначення джерела фінансування буде проведено закупівлю через систему PROZORRO послуг із заміни водопровідної мережі підрядною організацією.

Дніпряни пропонують місця для розташування свердловин

Перелік місць, де мешканці міста хотіли б встановити колонки з водою, продовжує поповнюватися. Нині список виглядає так:

- 12 квартал;

- Авіаторське;

- Надії Алексєєнко;

- ж/м Перемога;

- Робоча;

- просп. Слобожанський, 108;

- ж/м Сокіл;

- ж/м Тополя.

Якщо Ви хочете облаштувати десь колонку, будь ласка, напишіть про це, і таку можливість розглянуть. Можливість облаштування колонок на вказаних дніпрянами місцях вивчають фахівці КП «Дніпроводоканал». Розташування свердловин визначатиметься не лише бажаннями людей, а й можливостями рельєфу. Після отримання результатів геологічних досліджень та визначення місць такі роботи виконають.

Комфортний Дніпро

- просп. Героїв, 17. «Було – не стало!» - так прокоментували мешканці викорчовування величезних пнів, які, певне, хтось ще й намагався самостійно спалити.

Будь ласка, не намагайтеся спалювати пні, вони не згорять. Звертайтеся, і пні викорчують.

«Велика подяка від ОСББ «Героїв 17» команді Геннадія Корбана! Сьогодні у нас видалили три величезні пні та один менший! Я думала, що це ніколи не станеться! Але завдяки вашій роботі ми очистили своє подвір'я! Просп. Героїв, 17», — пише дніпрянка Олена.

За роботи дякую КП «Міськзеленбуд».

Вода:

- просп. Миру, 2-А: зламався засов у колодязі. Засов замінили, працювало КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Надії Алексєєнко, 27: прорив труби у дворі. Пошкодження труби усунули, працювало КП «Дніпроводоканал».

Тепло:

- вул. Калинова, 75: відновити асфальт після ремонтних робіт КП «Теплоенерго». До кінця серпня відновлять. Працюватиме КП «Теплоенерго».

Вуличне освітлення:

- вул. Данила Галицького, 16: ліхтар, від якого провели дріт до нового, згас. Сьогодні, 14 липня, світильник оглянуть і за необхідності замінять;

- вул. Універсальна, 51 – 61: не горять деякі ліхтарі. У Вас встановлять 4 кронштейни та 4 світильники. Також оглянуть наявні світильники та за необхідності замінять лампи. Зроблять до 21 липня.

За всіма адресами роботи проводитимуть працівники КП «Міськсвітло».  

Аварійні дерева:

- просп.  Богдана Хмельницького, 39. «Коли видалять дерева, що нависають над лінією в'їзду до тролейбусного депо?». Вчора, 13 липня, ваші дерева обстежили. 5 із них видалять, строки робіт визначать після підписання дефектного акта. 3 дерева обріжуть і ще 3 омолодять. Це зроблять восени-взимку;

- просп. Гагаріна, 141: посадити дерево. Таку можливість розглянуть, коли будуть висаджувати дерева;

- вул. Гладкова, 6: видалити аварійне дерево над дитячим майданчиком. У Вас видалять 2 аварійні дерева, це зроблять до 15 серпня. Обріжуть 2 та омолодять 33 дерева, це зроблять восени-взимку;

- Донецьке шосе, 131: підстригти кущ, який закриває огляд. Зроблять до 29 липня;

- вул. Кондукторська, 2: видалити аварійні тополі. У липні Ваші дерева обстежать, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт;

- пров. Ялицевий, 7: прибрати зрізані гілки. КП «Міськзеленбуд» у Вас не працювало. Для прибирання гілок питання передано до КП «Управління контролю за благоустроєм міста». Заберуть;

- вул. Семафорна, 38: коли видалять сухе дерево? Мали видалити вчора, 13 липня, але, за повідомленням мешканців, поки що тільки позначили;

- вул. Січових стрільців, 89: обрізати сухі гілки над дитячим майданчиком. 11 липня у Вас проведено комісійне обстеження. На дитячому майданчику видалять 4 дерева, терміни робіт визначать після підписання дефектного акту. Також у Вас обріжуть 5 дерев та 5 дерев омолодять. Зроблять восени – узимку;

- ж/м Тополя-2, будинок № 37: просять акуратніше обрізати гілку. «Синергія» обрізала гілки біля світильників; КП «Міськзеленбуд» обріже 2 дерева між 2 та 3 під'їздами до 11 серпня.

За всіма адресами роботи проводитимуть працівники КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори:

- вул. Володимира Антоновича: провал в асфальті;

- просп. Героїв, 17: провал в асфальті від важкої техніки;

- Джинчарадзе – Запорізьке шосе, 38: провал в асфальті збільшується.

Провали за всіма адресами усунуть дорожні служби.

 - вул. Мандриківська, 139: чи йде ремонт дороги? Іде. Ви можете побачити це.

Дніпряни дякують:

«Гілку прибрали у суботу 8 липня. Ями заасфальтували у середу 12 липня. Молодці!» — пише Олександр, мешканець вулиці Кості Гордієнка.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/