Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дитмайданчик, освітлення, дорога. У Дніпрі комплексно ремонтують двори

У Дніпрі застосовують комплексний підхід до оновлення дворів багатоповерхівок. Один із таких — по вул. Богомаза, 196. Виконати низку оновлень — з таким проханням мешканці будинку звернулися до міського голови Бориса Філатова та депутата міськради. На звернення містян оперативно відреагували. Спершу зробили зовнішнє освітлення, відремонтували дитячий майданчик. Зараз тут ремонтують і внутрішньоквартальну дорогу та пішохідні доріжки. 

«На цьому дитмайданчику відремонтували елементи, які вийшли з ладу. Серед іншого замінили гойдалки, сидіння, підшипники, накладки та інші елементи ігрового комплексу. Також пофарбували дитячий майданчик. З початку року ми вже відремонтували близько 30 дитячих майданчиків. Іще плануємо оновити близько 40-ка до кінця року. Роботи тривають по всьому місту», – розповів директор КП «Розвиток територій міста» Олександр Чуб. 

Мешканці згаданого будинку радіють оновленням у їхньому дворі. 

«Ми дуже вдячні, що на наш двір звернули увагу, відреагували на наші звернення. Оновили нам дитячий майданчик, відремонтували зламане, пофарбували. Тепер тут гарно, а головне — для діток безпечно. Також нам зробили зовнішнє освітлення. Дітки можуть ввечері трохи довше погуляти у дворі. А раніше відпускати дитину на майданчик ввечері було страшнувато. Роботи зробили швидко, якісно», — говорить місцева мешканка Любов Пащенко. 

Ще одна мешканка будинку Тетяна Жмурко теж радіє оновленням у дворі: «Освітлення нам зробили, дитячий майданчик, зараз дорогу роблять, яка була вже цілком в ямах. А в серпні обіцяють ще й зону відпочинку. Це просто чудово.  Нам, пенсіонерам, буде де відпочивати. Дуже вдячні за такі ремонти!». 

Юлія Маяцька додає: «Наш двір вже потребував оновлення. Дуже дякуємо керівництву міста, депутатам, що нам ремонтують наше подвір’я комплексно: зробили освітлення, дитячий майданчик, роблять дорогу, пішохідні доріжки. З нетерпінням чекаємо на зону відпочинку. Словом, наше подвір’я стає комфортним і безпечним».