Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 45 звернень. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

Міська влада Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми мешканців. Постійний контроль на всіх рівнях влади забезпечує ефективну і швидку реакцію на отриману інформацію та ефективне вирішення всіх питань, з якими звертаються жителі міста.

Головне за день

Жителі вулиці Янтарної скаржаться на брудне повітря

«За нашою адресою Янтарна, 40 (АНД район), через кожні 2-3 ночі після 00:00 став з'являтися різкий токсичний запах, дихати неможливо. Це продовжується вже близько трьох тижнів», — пише дніпрянка Анжеліка.

Відповідаємо. На жаль, місто на даний момент не має інструментів контролю за викидами на міській території. Такі інструменти має лише держава. Вам може допомогти державна обласна екологічна інспекція. Сайт http://dnipr.dei.gov.ua/, телефон 056 377 2748, адреса: Лабораторна, 69, з 09:00 до 18:00 з понеділка по четвер та з 09:00 до 16:30 у п'ятницю. Кожен, хто хоче зробити повітря в місті чистішим, може звернутися туди.

Світло у всі двори!

Продовжуємо відновлювати та робити з нуля вуличне освітлення за заявками дніпрян.

- ж/м Тополя-2, будинок 37.  Тут замінили лампу. Також за цією адресою обрізали гілки дерева, які загороджували світильник: «Між 2 – 3 під'їздами світло горить! Дякую КП «Міськсвітло»! Дякую, Геннадію Олеговичу!» - пише дніпрянин Андрій.

Вуличне освітлення відновили і за іншими адресами.

- «Інженерна, 8. Хочу висловити величезну подяку команді Геннадія Корбана, а також хлопцям КП «Міськсвітло». Ура! У нашому дворі є освітлення. І за люки закриті також велике спасибі», - пише дніпрянка Лариса.

- вул. 93 бригади Холодний Яр, 5. Тут зробили освітлення у під'їздах 2 та 3. Також за цією заявкою повернули вуличне освітлення у двір на вулиці Воскресенська, 21-А. Тут підключили два світильники: «Подяка за освітлення всім причетним! Особливо хлопцям-електрикам дякую! Геннадію Олеговичу, дякуємо!» – пише дніпрянка Альона.

Світло:

- просп. Слобожанський, 108: над проїжджою частиною провисли дроти. Бригада КП «Міськсвітло» перевірила. Це дроти компанії ДТЕК, що йдуть до будинку. Сьогодні обіцяли підтягти.

Тепло: 

- вул. Василя Чапленка, 21: відновити асфальт після ремонтних робіт біля книгарні. У Вас поновлять асфальтобетонне покриття. Зроблять до 10 серпня, працюватиме КП «Теплоенерго». 

Каналізація: 

- просп. Олександра Поля, 96-Б: прочистити дворову каналізацію. Прочистили у вівторок, 11 липня.

Зливова каналізація: 

- вул. Робоча: під час дощу зливова каналізація була забита листям.

Відповідаємо. Дорога підмітається великим пилососом за ніч. Вчора був сильний вітер, вітром та дощем листя знесло на дорогу. Потоком води їх затягнуло в зливову каналізацію, вода пішла, відповідно листя залишилося ззовні. Зараз механізованим підмітанням листя підібрали, те, що залишилося, вичищено вручну.

Вуличне освітлення:

- вул. Данила Галицького, 24: виноград із ліхтаря зрізали, залишилося прибрати його. Прибере КП «Міськсвітло»;

- вул. Леоніда Стромцова, 2-А: не горять ліхтарі біля двох під'їздів. Ліхтарі обстежать і по можливості відновлять. Працюватиме КП «Міськсвітло».  

Містяни дякують:

«Велике дякую КП «Дніпроводоканал»! Почистили від дев'ятого колодязя аж до «АТБ». І як бонус промили каналізаційну трубу під дорогою – між будинком та колодязем. Робоча, 172», - пише дніпрянин Олександр.

«Просп. Богдана Хмельницького, 109. Величезне СПАСИБІ за виконану роботу. Обрізали дерево вчасно, як обіцяли, надіслали фотозвіт. Вийшло навіть краще, ніж очікувала. Ще раз ДЯКУЄМО», - пише дніпрянка Тетяна.

«Гладкова, 38, 2-й під'їзд. Велике дякую за допомогу. Світло у під'їзді тепер є. Не прибирайте, будь ласка, вашу чарівну паличку далеко, може ще знадобитися. Чомусь без неї не все можна вирішити. Ще раз велике спасибі», - пише дніпрянка Тамара.

«Дякую, сміття на Моніторній, 7 вивезли», - пише дніпрянка Олена.

«Просп. Слобожанський, 108. Я зверталася до чату, щоб накрили люки. Не минуло й дві доби, приїхала ціла бригада чоловіків із жінкою, мабуть, керівник. Дякую за швидке реагування! Дякую за нові кришки вздовж будинків № 106 та № 108. Дякую за чат! Тут завжди допомагають вирішити будь-яке питання! Дякую, що робите Дніпро чистішим, безпечнішим і швидко реагуєте на звернення громадян!» - пише дніпрянка Дар'я.

«Хочу сказати велике спасибі за реакцію на звернення щодо дороги на вул. Житомирській! Сьогодні вранці не повірили своїм очам, проїхала техніка та зіскребла нерівності на дорозі», - пише дніпрянка Юлія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/