Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства 18.07.2023 о 09.00 в каб. 227

      Засідання постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального та дорожнього господарства відбудеться 18.07.2023 о 09.00 в каб. 227 у будівлі Дніпровської міської ради за адресою: просп. Дмитра Яворницького, 75.
               

Порядок денний засідання: 

1. Про надання КП «Дніпроводоканал» дозволу на виконання робіт і функцій замовника на проєктування та реконструкцію об’єктів водопостачання.
2. Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 23.01.2013 № 12 «Про внесення змін до рішення виконкому міської ради від 29.01.2009 № 70 «Про дозвіл МКВП «Дніпроводоканал» проектування та проведення робіт з реконструкції та модернізації водоочисних споруд, насосних станцій водопостачання та водовідведення у районах міста».
3. Про надання дозволу КП «Дирекція територій і об’єктів рекреації» ДМР на списання з балансу майна.
4. Про закріплення на праві господарського відання об’єктів (елементів) благоустрою.
5. Про внесення змін до рішення міської ради від 26.05.2021 № 38/7 «Про надання дозволу на передачу з балансу департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради на баланс управління з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради проєктно-кошторисної документації на виконання капітального ремонту житлових будинків, в яких створено об'єднання співвласників багатоквартирних будинків у м. Дніпрі».
6. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 79 за адресою: вул. Мандриківська, буд. 155.
7. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 54 за адресою: вул. Данили Нечая, буд. 9.
8. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 3 за адресою: ж/м Тополя-3, буд. 57.
9. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 39 за адресою: вул. Миколи Міхновського, буд. 25.
10. Про надання дозволу на зміну умов договору найму жилого приміщення – квартири № 95 за адресою: бульвар Слави, буд. 18.
11. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво та постачання, послуги з постачання теплової енергії ТОВ «КП «ТЕПЛОТРАНССЕРВІС».
12. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її транспортування, постачання, послуги з постачання теплової енергії АТ «ДТЕК ДНІПРОЕНЕРГО».
13. Про встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, послуги з постачання теплової енергії ТОВ «ДНІПРОГАЗ ТЕПЛОІНВЕСТ».
14. Про прийняття у комунальну власність Дніпровської міської територіальної громади квартири № 168 за адресою: вул. Богомаза, буд. 188 А, придбаної Головним управлінням Національної гвардії України.
15. Про встановлення вартості додаткових видів ритуальних послуг, які надаються КП «Міська ритуальна служба».
16. Про заходи щодо забезпечення безперебійного руху транспортув зимовий період 2023–2024 рр.
17. Про надання дозволу на передачу з балансу КП «Теплоенерго» на баланс КП «Дніпроводоканал» генераторів.
18. Про надання дозволу КП «ЖИЛСЕРВІС-5» на виконання функцій замовника з виготовлення проєктно-кошторисної документації та капітального ремонту із заміни ліфтів у житлових будинках.
19. Про надання дозволу КП «ЖИЛСЕРВІС-14» ДМР на виконання функцій замовника з виготовлення проєктно-кошторисної документації та капітального ремонту покрівлі за адресою: вул. Набережна Перемоги, буд. 118, корп. 5, п. 1, 2.

 

          З проєктом Порядку денного сесії ради можна ознайомитись на офіційному вебсайті
Дніпровської міської ради у розділі "Документи міської ради" - "Пошук проєктів документів Дніпровської міської ради" - "Проєкт рішення міської ради" або у розділі "Міська рада" - "Сесії міської ради" - "Проєкти Порядку денного сесій міської ради".

 

Трансляції засідань постійних комісії міської ради:

https://dniprorada.gov.ua/uk/page/onlajn-translyacii-zasidan-postijnih-komisij-miskoi-radi-8