Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 50 звернень. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана та на пошту.

Мерія  Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Жорсткий управлінський контроль дозволяє скоригувати діяльність влади на всіх рівнях на забезпечення ефективного вирішення всіх питань з якими звертаються дніпряни.

Головне за день

Світло у всі двори! Продовжуємо встановлювати вуличне освітлення за заявками містян.

«Велике дякую за вуличне освітлення дитячого майданчика на вул. Будівельників, 12», - пише дніпрянин Євген. Тут встановили: 1 опору, 3 кронштейни, 3 світильники, і протягнули 40 метрів дротів. За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Де колонки з водою на правому березі?

У зв'язку з аномальною спекою дніпряни шукають альтернативні джерела води: «підкажіть, будь ласка, адреси свердловин на правій стороні Дніпра», - запитує дніпрянка Віка.

Попри те, що колонки з водою в основному встановлювалися на лівому, пологому березі Дніпра, а на правому, крутому березі, встановлювалися бочки, кілька колонок було встановлено КП «Дніпроводоканал» і на правому березі Дніпра.

Ось їхні адреси:

- вул. Набережна Перемоги, 108;

- вул. Набережна Перемоги, 120,

- вул. Набережна Перемоги, 134;

- вул. Набережна Перемоги, 136-А;

- вул. Бульвар Слави, 3;

- вул. Бульвар Слави, 13;

- вул. просп. Героїв, 25;

- вул. пров. Добровольців, 6.

Це не всі колонки з водою, які є на правому березі Дніпра, бо є ті, які жителі міста встановили самостійно. Якщо ви знаєте про існування працюючих колонок, яких немає у списку, або побачили, що не працює колонка, вказана у списку, будь ласка, пишіть.

Вода:

- вул. Басейна, 16: вода тече вулицею. Протікання усунуто, працював КП «Дніпроводоканал».

Каналізація:

- ж/м Північний: у лісі прорвало колектор. Ці комунікаційні мережі перебувають на балансі Придніпровської залізниці. За інформацією Лівобережної адміністрації протікання усунуто. Наразі йдуть аварійно-відновлювальні роботи;

- вул. Ярослава Мудрого, 63-А: прочистити каналізацію, мешканці не пускають до колодязя. Каналізацію прочистили. Працював КП «Дніпроводоканал».  

Колодязі:

- вул. Караваєва, 2-А: кришки не відповідають колодязям, які фактично відкриті. Кришки замінені. Працював КП «Дніпроводоканал»;

- просп. Слобожанський, 73: накрити колодязь на дитячому майданчику. У понеділок з'ясують, чия криниця, і буде вжито заходів;

- вул. Юрія Савченка, 97: накрити два колодязі. Це контрольні колодязі. Питання направлено до департаменту житлового господарства.

Зливова каналізація:

- просп. Слобожанський, 71: прочистити зливову каналізацію. Прочистять до 1 серпня;

- вул. Будівельників, 19-А: забився стояк зливової каналізації всередині будинку, який відводить воду на вимощення. Будинок обслуговує КП «Жилсервіс-5». Звернення передано до департаменту житлового господарства.

Ритуальна служба:

- вул. Сумська,  83: з цвинтаря за парканом на будинок падають сухі гілки. До міської ритуальної служби направлено звернення з проханням обрізати сухі гілки або видалити аварійні дерева на цвинтарі.

Містяни дякують:       

- «Хочу висловити величезну подяку команді Геннадія Олеговича. Ми звернулися, із засміченням каналізаційних люків, питання вирішили того ж дня до вечора. Дякую вам від мешканців буд.№100-а, вул. Калинова», - пише дніпрянка Любов.

- «Геннадію Олеговичу, величезне дякуємо вам та працівникам водоканалу за швидке рішення нашої аварії, все усунули. Олексія Тищика, 15, 16», - пише дніпрянка Люба.

- «Сокіл із водою! Дякую величезне хлопцям-ремонтникам!», - пише дніпрянка Ірина.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/