Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: оперативна інформація станом на 10:00

9 липня. Оперативна інформація на 10:00.   

ДЕПАРТАМЕНТ ТРАНСПОРТУ ТА ТРАНСПОРТНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ІНФОРМУЄ

Сьогодні, 9 липня у Дніпрі трамвайний маршрут №15 не курсує.

У зв'язку з перекриттям руху автомобільного транспорту на перехресті просп. Івана Мазепи та вул. Київська у напрямку просп. Нігояна також внесено зміни в роботу деяких автобусних маршрутів:

- № 146-Б здійснюватиме об'їзд за схемою: просп. Івана Мазепи - вул. Київська - вул. Західна - вул. Карла Роде - просп. Металургів;

- №157-А здійснюватиме об'їзд за схемою: просп. Івана Мазепи - вул. Київська - вул. Західна - вул. Карла Роде - просп. Металургів - просп. Івана Мазепи;

- № 156, № 156-А, № 90 здійснюватимуть об'їзд за схемою: вул. Київська - вул. Західна - вул. Карла Роде - просп. Металургів - просп. Івана Мазепи;

- № 75-К здійснюватиме об'їзд за схемою: Криворізьке шосе - вул. Криворізька - просп. Металургів - просп. Івана Мазепи.

Зміни пов'язані з ремонтом трамвайного переїзду на перехресті вул. Київської та вул. Мерзленка.

Усі інші трамвайні, тролейбусні та автобусні маршрути працюють у штатному режимі за розкладом вихідного дня.

КОМУНАЛЬНІ СЛУЖБИ ІНФОРМУЮТЬ

Сьогодні вранці було виявлено протікання водопроводу на перехресті вулиць Стартова та Аеропортівська. Комунальники приступили до аварійних робіт, припинено водопостачання у декількох населених пунктах, на 3 житлових масивах, а також на 6 вулицях, 1 проспекті та 1 узвозі: 

- просп. Праці, 

- вул. Стартова, 

- вул. Трудових резервів, 

- вул. Аеропортівська, 

- узвіз Близнюківський,

- вул. Григорія Омельченка,

- вул. Ганни Швидько, 

- вул. Глиняна, 

- ж/м Сокіл, 1,2,

- ж/м Лоц-Кам?янка,

- с. Старі Кодаки,

- с. Сажівка,

- с. Волоське,

- с. Братське,

- с. Новоолександрівка,

- сел. Дослідне,

- сел. Авіаторське.

Відновити водопостачання планують протягом дня.

Комунальники міста  працюють безперервно, аби містяни отримували всі послуги, а підприємства критичної інфраструктури функціонували стабільно.

Без відключення водопостачання комунальники уже працюють на очищенні  засмічень на мережах водовідведення, а також усуненні пошкоджень на мережах водопостачання.

Аварійна служба КП «Дніпроводоканал» та комунальних підприємств міста у разі необхідності готові оперативно взятися за ліквідацію аварійних ситуацій, а також до робіт за заявками містян на очищення каналізаційних мереж, а також пошкоджень на мережах водопостачання.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі аварійні бригади Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

У разі виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо- та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на постійному контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені комунальними послугами.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми у комунальній сфері, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради:

(056) 732-12-12

(095) 732-12-12

(096) 732-12-12

(073) 732-12-12

Також заявки щодо проблем з тепло- чи водопостачанням можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/