Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 69 звернень. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана та на пошту.

Міська влада Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Постійний контроль на всіх рівнях влади забезпечує ефективну і швидку реакцію на отриману інформацію та ефективне вирішення всіх питань з якими звертаються жителі міста.

Головне за день

Світло у всі двори!

Продовжуємо встановлювати вуличне освітлення за заявками дніпрян:

- «Дякую за вуличне освітлення на Краснопільській, 8!» – пише дніпрянин Владислав. За цією адресою встановлено 4 опори, 5 кронштейнів, 5 світильників та протягнуто 90 метрів дротів;

- ж/м Тополя-2 за будинком №14: «На пішохідній доріжці встановили два нові світильники. Дякую величезне КП «Міськсвітло». Дуже дякую Геннадію Олеговичу. Тепер люди зможуть увечері, не боячись, ходити пішохідною доріжкою», - пише дніпрянин Андрій. 

За роботи дякуємо КП «Міськсвітло».

Тривають перебої з водою на житловому масиві Північний

«Ж/м Північний. Постійні проблеми із водою! Відсутність води, відсутність напору води, пориви, вічні відключення... Ще з довоєнного часу! Після включення води вона кольору бруду, з домішками іржі, фільтри забиваються дуже швидко і ще до верхніх поверхів може доходити лише за кілька годин переважно вночі... Просимо вирішити проблему з водопостачанням ж/м Північний!», - пише дніпрянка Юлія.

«Верхні поверхи без води з 7 ранку, на нижніх одна назва, що є тиск», - пише дніпрянка Ірина.

«Чи можна якось вирішити питання, щоб місто мережі води взяло собі на баланс?», - пропонує Ірина.

«Навіть до початку повномасштабного вторгнення були випадки, коли вода була відсутня по кілька днів на масиві», - пише дніпрянка Влада.

Довідка: водопровід житлового масиву Північний належить Придніпровській залізниці. Мешканці масиву неодноразово скаржилися на проблеми з водою та відсутність комунікації з постачальником – так, у відкритому доступі немає навіть телефону, куди можна було звернутися з приводу відсутності води. Жителі Північного просять допомоги у міста, яке неодноразово пропонувало залізниці взяти ці мережі до себе на баланс, але щоразу отримувало відмову.

Як зробити, щоб у дворі паркувалися лише свої автомобілі?

Це питання ставлять мешканці двору на вулиці Князя Володимира Великого, 15-А: «Ми хочемо, щоб чужі машини до нас у двір не заїжджали, всі, хто приїжджає у своїх справах до центра міста, заїжджають до нас, дітям небезпечно бігати подвір'ям, двір перетворився на дорогу», - пишуть мешканці міста.

У цьому випадку можна поставити в'їзну-виїзну браму, - відповідає Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради. Для цього потрібно написати заяву до Департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради.

Вода:

- просп. Гагаріна, 100 – 124: коли поставлять автоматику на ПНС на вул. 25-ї Січеславської бригади? При перебоях зі світлом станція вимикається, після чого включити її можна лише вручну. Процедура публічної закупівлі необхідного обладнання ще не завершена. Коли обладнання закуплять, його встановлять.

ЖКГ:

- просп. Героїв, 33: відремонтувати ліфт. Вийшов із ладу дверний двигун, наступного тижня замінять.

Колонки з водою: 

- вул. Семафорна, 40: зараз встановлення колонки за цією адресою не планується, але при установці колонок по місту адресу врахують.

Вуличне освітлення:

- вул. Чеботарьова, 28: зробити освітлення на дитячому майданчику. У понеділок, 10 липня, дільницю обстежать, визначать матеріали та терміни виконання робіт. Працюватиме КП «Міськсвітло».

Містяни дякують:      

- «Питання вирішено! Дякую за оперативність! Ось прямо кайф, коли дзвонять з водоканалу і запитують чи з'явилася вода. Дмитра Кедріна, 36», - пише дніпрянка Юлія.

- «Велика подяка за оперативне вирішення проблеми засмічення каналізаційного кухонного стояка на Мандриківській, 139. Фахівці з «Жилсервіс-14»  за підтримки Вашого штабу все оперативно, акуратно прочистили. Дякую!», - пише дніпрянка Тетяна.

- «На просп. Петра Калнишевського, 23 зробили нову покрівлю, дуже дякую!», - пише дніпрянка Олена.

- «Хочу висловити величезну подяку команді телеграм-каналу Геннадія Олеговича. Оперативно зв'язалися, приїхали, подивилися (Дніпрельстанівська, 114-Г). Після закінчення робіт напишу більш розширено», - пише мешканець вулиці Дніпрельстанівської.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/