Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Понад 200 мешканцям Дніпра виплатять компенсацію за встановлене індивідуальне опалення

У Дніпрі комісія при департаменті житлового господарства міської ради задовольнила майже усі подані заяви від мешканців на отримання компенсації з міського бюджету за встановлене індивідуальне опалення. Загалом було подано 220 відповідних заяв. Майже по усіх ухвалені позитивні рішення. Гранична сума компенсації сягає 100 тис. грн. У переважній більшості випадків вона цілком покриває витрати людей на перехід на індивідуальне опалення.

«Компенсуємо у повному обсязі витрати на зроблені технічні умови та придбане обладнання. Про компенсацію на монтажні роботи не йдеться. Майже усі заяви задовольнили. 19-м дніпрянам  ще потрібно донести документи, аби отримати компенсацію», — прокоментував директор департаменту житлового господарства міської ради Владислав Грицай. 

Він також нагадав: «Згадана компенсація стосується тих багатоквартирних будинків, які відключені від централізованого теплопостачання. Відповідним рішенням міської ради мешканцям дали право самостійно обрати вид індивідуального опалення — чи то газове, чи електричне».