Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 52 звернення. Громадська рада продовжує оперативно опрацьовувати всі повідомлення містян, які надходять до телеграм-чату Корбана, на пошту та гарячу лінію Штабу взаємодопомоги Громадської ради.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на отриману від жителів міста інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які прохання містян.

Головне за день

Світло:

- вул. Робоча, 79. «Уже 2 місяці вночі напруга вища за 255 вольт», - повідомляє дніпрянин Сергій.

Вода:

- вул. Осіння, 9-А: слабкий тиск води. Пошкодження на введенні усунуто. Нині натиск нормальний.

Тепло:

- Лесі Українки, 29: заасфальтувати розриття після робіт «Теплоенерго». Терміни вже двічі переносилися через значний обсяг робіт. Зроблять до 1 вересня.

Каналізація:

- вул. Автобуду, 2: забилася каналізація. Засмічення усунено. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- вул. Повітрофлотська, 4: часто тече каналізація, мешканці вважають, що власник підвалу щось не так полагодив. Досягнуто домовленості, що підвал обстежує аварійна служба. Про час робіт повідомлять додатково.

Колодязі: 

- алея на Інженерній: колодязь накритий;

- вул. Соломії Крушельницької, 12: колодязі накрити. Це кабельні колодязі зв'язку. Наразі інспекція з питань благоустрою шукає власників, щоб вони накрили колодязі;

- ж/м Тополя-1, будинок 15: зробити люк (після робіт колодязь накритий плитою).«Житлосервіс» вже замовив новий люк, після отримання його встановлять.

Зливова каналізація:

- пров. Біологічний, 2-Б: закласти провал на мережі зливової каналізації. Огороджено, взято у роботу.

Колонки з водою: 

- вул. Любарського, 114: поставити стовпчик з водою або відновити те, що було тут раніше. КП «Дніпроводоканал» не ставило колонки за цією адресою  і не планує ставити. Але якщо будівництво колонок містом продовжиться, то поставлять і за цією адресою.

Вуличне освітлення:

- вул. Караваєва, 58-А: зробити вуличне освітлення. У Вас встановлять: 1 опору, 2 стійки, 5 світильників та протягнуть 100 метрів дротів. Зроблять до 1 вересня;

- вул. Прогресивна, 1: зробити вуличне освітлення на дитячому майданчику. У Вас встановлять: 2 кронштейни, 2 світильники і протягнуть 40 метрів дротів. Зроблять до 14 липня.

Ракетна загроза:

- вул. Донцова, 7: де найближче укриття? Запитує дніпрянка Тетяна.

Відповідаємо: найближче укриття від адреси вулиця Дмитра Донцова, 7 розташоване за 150 метрів біля скверу Івана Старова. Укриття обладнане місцями для тимчасового перебування громадян, відкрито цілодобово, але потребує капітального ремонту.

Скошування трави:

- вул. Волинська, 7-А: трава у людський зріст;

- вул. Любарського, 82: трава вище пояса. До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов’язати відповідальних за ділянки скосити траву.

Аварійні дерева:

- просп. Мазепи, 37 та вхід до школи № 5: видалити сухі дерева;

- вул. Січових стрільців, 89: зрізати сухі гілки. У липні Ваші дерева обстежать, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

За всіма адресами працюватимуть бригади  КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори: 

- просп. Олександр Поля, 59: провал в асфальті. Дорожні служби вивчать причини появи провалу та усунуть його;

- Донецьке Шосе: величезні ями на заїзді з Донецького шосе. Ямковий ремонт Донецького шосе зроблять цього року.

Містяни дякують:      

- «Дуже дякуємо всім причетним від мешканців будинку Героїв Крут, 8. Особлива подяка керівництву КП «Жилсервіс-14» за ухвалене рішення щодо підключення води», - пише дніпрянка Галина.

- «ж/м Тополя-2, будинок 12. Траву покосили, дякую за оперативність», - пише дніпрянка Даша.

- «Дуже дякуємо за допомогу з покосом трави. Проспект Богдана Хмельницького, 47», - пише дніпрянка Єва.

- «Мешканці вул. Дмитра Кедріна, 40 дякують за сприяння у видаленні двох тополь, роботи ще не закінчені, процес рухається до завершення. Щиро дякуємо», - пише дніпрянка Наталія.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11,

(093) 261-32-25,

(063) 402-79-56,

(063) 681-61-82,

(068) 638-28-48.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/