Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Працівники КП «Дніпровський електротранспорт» відремонтували 11 рейкових стиків, замінили 4 колійні тяги, 3 стикові електроз’єднувачі. Також сьогодні від бруду очищено 48 стрілочних переводів, виконано профілактичний ремонт 3100 метрів контактної мережі, замінено 2 поперечні тросові системи та виконано ремонтні роботи на тягових підстанціях №6, №28.

Співробітниками КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні здійснено щоденний огляд 15 ескалаторів та технічне обслуговування 8 ескалаторів. Виконано технічне обслуговування 21 вагона. На станції «Метробудівників» проведено міжремонтне обслуговування мережі освітлення кабельного колектора з ремонтом 2 вимикачів, 2 світильників та заміною 6 ламп.

Працівники КП «Транспортна інфраструктура міста» налагодили дорожні контролери на 8 світлофорних об’єктах, замінили лампи на 2 світлофорних об’єктах, відремонтували 1 пішохідний світлофор. Відбувалися роботи з нанесення дорожньої розмітки по вул. Любарського, просп. Яворницького та на ж/м Придніпровськ. 

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 643 штрафи за порушення правил паркування та евакуювала 31 авто через перешкоджання руху іншим учасникам. Надано відповіді на 23 звернення громадян.