Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 59 звернень. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги. 

Всі служби мерії на чолі з міським головою Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Забезпечити ефективну і швидку реакцію на отриману інформацію та продуктивне вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни,  дозволяє  постійний контроль міської влади.

Головне за день. На Європейській площі відновили бруківку.

Опубліковано фото та відео оновленої площі. Подальші роботи з відновлення бруківки буде проведено біля трамвайних колій. За роботи дякуємо КП «Благоустрій». 

Безпечний Дніпро

Продовжуємо накривати відкриті колодязі, у тому числі про які повідомляють містяни.

- Цей колодязь на просп. Богдана Хмельницького, 108 був накритий підручними засобами. Наразі він закритий надійно. «Дякую дуже, що закрили люк капітально», - пише дніпрянин Юрій. За роботи дякуємо КП «Теплоенерго»; 

- по вул. Титова біля пішохідного переходу біля електроопори заклали дірку в землі. Про неї повідомили у неділю.

«Не дай Боже хтось випадково потрапить ногою, дитина взагалі в цю дірку повністю впаде», - написала дніпрянка Альбіна.

«У понеділок вже заклали, величезне дякую, дуже-дуже оперативно», – повідомляє Альбіна.

У Дніпрі за заявками викорчовують пні. Зазвичай їх після видалення аварійного дерева, мешканці іноді залишають у дворі як елемент дворового дизайну. Є й ті, хто бажає повністю видалити дерево та звільнити зайняте пнем місце для клумби чи асфальтування.

Такі роботи, зокрема, були проведені у понеділок на просп. Олександра Поля, 96-Г. Тут видалили залишки аварійної тополі. За роботу дякуємо КП «Міськзеленбуд». Якщо вам потрібно викорчувати пні, будь ласка, повідомте про це.

- на вул. Гладкова, 43 у понеділок намагалися самовільно видалити дерево, яке не було аварійним. Про це повідомила мешканка будинку. Як з'ясувалося, КП «Міськзеленбуд» дерево не обстежувало і актів на видалення або обрізання не складало. Працювали приватні особи, які приїхали легковиком з причепом. Зараз дерево на своєму місці, хоча багато гілок зрізано. У таких випадках КП «Міськзеленбуд» радить викликати поліцію.

Світло:

- пров. Ірпінський: з 10 червня, за словами мешканців, щоночі піднімається напруга. «Скаче напруга більше тижня від 250 вт і вище, зверталися до ДТЕК, їх відповідь – чекайте протягом тижня», – пише дніпрянка Віра.

Вода

- пров. Василівський, 8: протікання  із землі. Протікання усунено. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- Краснопілля; Леоніда Стромцова, 5-А; Мелітопольська, 46: темна вода з крана. Труби за цими адресами вже промивають чи промиють найближчим часом. Працює КП «Дніпроводоканал».

Тепло:

- пров. Ялицевий, 7: «Допоможіть, будь ласка, поміняти трубу зливу води опалення, через те, що вона менша за діаметром, два під'їзди взимку практично не опалюються»,- пише дніпрянин Євген. Сьогодні, 20 червня, «Жилсервіс» обстежить трубу. За результатами обстеження ухвалять рішення. За потреби замінять трубу централізованого опалення у двох під'їздах Вашої оселі.

Вуличне освітлення: 

- вул. Дарницька, 23: не світиться лампа. Сьогодні, 20 червня, світильник оглянуть і лампу за потреби замінять;

- вул. Придніпровська, 3: стовп стоїть, світла немає. У Вас встановлять: 1 кронштейн, 1 світильник і протягнуть 40 метрів дротів. Зроблять до 1 липня;

- пров. Тарасова: не працюють ліхтарі вуличного освітлення. У понеділок, 19 червня, у Вас замінили 2 лампи та 2 імпульсні запалювальні пристрої. Освітлення відновлено. За всіма адресами працювали бригади КП «Міськсвітло».

Аварійні дерева: 

- бульвар Слави, 18: зрізати поросль. Вона росте на приватному занедбаному будівництві. До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: встановити власника ділянки та притягнути його до відповідальності та виконання своїх обов'язків;

- вул. Груднева, 5: коли видалять дерева? У Вас видалять 3 дерева до 15 липня;

- вул. Калинова, 84: допомогти прибрати зрізані гілки. Гілки допоможуть прибрати до 23 червня;

- коса на Перемозі: обрізати поросль, «невдовзі будуть зарості зростом з людину». Поросль зріжуть до 31 липня;

- вул. Решетилівська, 12: доки чекають видалення дерев, обломилася гілка. У Вас видалять 10 дерев, після підписання дефектного акту визначать терміни робіт. Обріжуть та омолодять 16 дерев. Це зроблять восени-взимку. Обламану гілку прибрали у понеділок, 19 червня;

- вул. Андрія Сахарова, 5 – вул. Листопадна, 11: гілки розрослися, закривають ліхтарі;

- бульвар Слави, 4-А: видалити стару абрикосу;

- вул. Віктора Мерзленка, 32 – 36: величезні тополі;

- вул. Вільямса: гілки з обох боків вулиці дряпають машини;

- вул. Волинська, 7-А: обрізати гілки;

- просп. Гагаріна, 141: старі тополі у дворі підривають корінням асфальт, з них падає гілля;

- вул. Дарницька, 26: обрізати дерево, що закриває ліхтар;

- вул. Киргизька, 3: гілки тополі б'ють по вікнах;

- вул. Солончакова, 62: дерево вище за дроти;

- вул. Старокозацька, 62-А: обрізати гілки, що б'ють по вікнах. У червні дерева за цими адресами обстежать. У день обстеження із заявниками зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

- вул. Волинська, 7-А: просимо повідомити контактний телефон. За всіма адресами працюватиме КП «Міськзеленбуд». 

Дороги, тротуари, двори: 

- Набережна Сонячна: «Чи можливо зробити дорогу на Набережній Сонячній (від Заправки) до Самарського мосту? Дорогу не ремонтують від слова, взагалі!», – пише дніпрянка Дарина. На цій вулиці зроблять ямковий ремонт протягом літа;

- вул. Роз'їзна, 48: «В аварійному стані міст на вулиці Роз'їзна 48, Ігрень», - пише дніпрянка Дар'я. Проєкт капітального ремонту мосту через річку Маячка вже розроблено, але капітальні роботи наразі заблоковані Кабінетом Міністрів України (постанова 590).

Містяни дякують: 

- «Дмитра Кедріна, 66, дякую, ями заклали! Дякуємо міській владі та голові громадської ради!», - пише дніпрянин Олексій. 

- «Хочу подякувати за видалений пеньок за адресу просп. Поля, 96-г», - пише дніпрянка Олена.

- «Вул. Гладкова, 38. У понеділок прибрали пні. Дуже дякую всім, хто допоміг вирішити це питання», - пише дніпрянка Тамара.

 - «Хотілося б жити без проблем, але тепер знаємо, що є така служба порятунку та вирішення всіх проблем! Дякую за Вашу працю!», - пише Любов, мешканка Набережної Перемоги, 60. За цією адресою було видалено аварійне дерево.

 - «Решетилівська, 12. У понеділок прибрали зламану гілку, яка впала та заважала входу до під'їзду! Дуже швидко, оперативно відреагували та виконали! Вдячні Корбану та його команді!», - пише дніпрянка Людмила.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/