Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Сьогодні співробітники департаменту соціальної політики надали майже 1500  консультацій за напрямом діяльності підрозділу.

Гарячими обідами забезпечено майже  7,8 тис осіб з числа соціально вразливих категорій населення.

Підписано розпорядження міського голови про надання матеріальної допомоги мешканцям м. Дніпра, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи на лікування та придбання ліків на загальну суму 29 100 грн. 

До управлінь соціального захисту населення за призначенням/продовженням державних допомог звернулося майже 200  містян.

На сьогодні в соціальному гуртожитку  мешкає 13 осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років та 9 внутрішньо переміщених осіб. Поточна робота з отримувачами послуг проводиться згідно з їх індивідуальними планами. Формування розвитку соціально-побутових умінь та навичок (прибирання, прання, догляд за особистими речами, приготування їжі тощо).

У відділенні професійної реабілітації та соціально-побутової адаптації осіб з інвалідністю Міського центру соціальної допомоги отримали послуги  32 особи з інвалідністю.

Співробітники відділення "Служба підтримки сім’ї" провели тренінг для батьків "Роль батька в житті дитини", у тому числі ігри-вправи: «Я + БАТЬКО!". Відвідали 6 сімей (13 осіб).