Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Протягом дня працівниками департаменту укладено 40 договорів про відшкодування вартості путівки для осіб пільгових категорій міста, надано 4 консультації з питання оздоровлення населення та підписано 2 розпорядження про надання матеріальної допомоги на загальну суму більш ніж 2 млн грн.

Управліннями соціального захисту населення видано 93 довідки ВПО, із них 9 маломобільним особам  та 16 - дітям. На сьогодні у місті Дніпро  майже 180 тис. ВПО, з них: 51 397 жінок, 31 045 дітей, 28 972 маломобільних осіб та осіб старше 60 років.

Відділ щодо надання транспортних послуг "Соціальне таксі" надав послуги перевезення 32 особам з інвалідністю. Усього на обліку майже 780  осіб, з них 8 ВПО.    

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, — вихованці центрів соціальної підтримки дітей та сімей, — продовжують весело та пізнавально проводити дозвілля. Проходили квести, проводили турнір з футболу та влаштовували пікнік. Всього в центрах на сьогодні виховується 120 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

"Службу  підтримки сім’ї" у центрі соціальної підтримки дітей та сімей "Обійми" відвідали 9 сімей (23 осіб). 

У Дніпровському міському територіальному центрі продовжують надавати соціальні послуги для осіб поважного віку. На сьогодні у територіальному центрі на обліку перебуває більш ніж 11,5 тисяч осіб поважного віку, з них майже тисяча ВПО. Вони отримують послуги у таких відділеннях, як: догляд вдома, денне перебування, відділення організації надання натуральної адресної допомоги.