Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Сьогодні співробітниками департаменту соціальної політики прийнято 10 осіб щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів.

Підписано 10 розпоряджень про надання матеріальної допомоги за клопотаннями депутатів обласної ради. Опрацьовано 529 звернень стосовно надання матеріальної допомоги за клопотаннями депутатів обласної ради.

Підписано 1 розпорядження про надання матеріальної допомоги за клопотаннями депутатів міської ради. Опрацьовано 1779 звернень стосовно надання матеріальної допомоги за клопотаннями депутатів міської ради.

Підписано 4 розпорядження про надання матеріальної допомоги мешканцям міста Дніпро на загальну суму 1 745 292 грн. Гарячими обідами забезпечено більш ніж 7,8 тис осіб з числа соціально вразливих категорій населення.

Відділ щодо надання транспортних послуг "Соціальне таксі" сьогодні надав послуги перевезення 11  особам з інвалідністю. Усього на обліку понад 770 осіб та 8 ВПО.    

У відділенні професійної реабілітації та соціально-побутової адаптації осіб з інвалідністю сьогодні отримали послуги - 33 особи з інвалідністю (соціально-побутова адаптація, трудова реабілітація). У відділенні пройшла кольоротерапія. Всі вихованці та працівники були одягнені у жовтий колір.

На базі денного центру соціально-психологічної допомоги постраждалим від домашнього насильства та/або за ознакою статі відбулася відео-лекція на тему "Чому насильство (не)помітне" для 11 осіб.

Працівники Дніпровського міського центру соціальних служб провели захід на тему: "Профілактика негативних явищ серед учнівської молоді" для вихованців Державного вищого училища будівництва - взяли участь 50 осіб.

Здійснено виходи у 39 родин, які перебувають у складних життєвих обставинах.

Фахівцями із соціальної роботи проведено профілактичну бесіду з молоддю, яка знаходяться на обліку уповноваженого органу з питань пробації – охоплено 3 особи.