Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні відремонтували  11 рейкових стиків. Профілактичний ремонт проведено на 2500 метрів контактної мережі, а також виконано ремонтні роботи на тягових підстанціях №9, №11, №36. Замінено 15 колійних тяг. Від бруду очищено 30 стрілочних переводів.

Працівники КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні здійснили щоденний огляд 15 ескалаторів та технічне обслуговування 10 ескалаторів. Виконано технічне обслуговування 20 вагонів. На станціях «Металургів» та «Проспект Свободи» проведено міжремонтне обслуговування освітлення ходу ескалаторів та кабельних колекторів з ремонтом та установкою ламп, світильників, вимикачів, розподільчих коробок.

Бригади КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні налагодили дорожні контролери на 9 світлофорних об’єктах. Виконали технічне обслуговування 5 світлофорних об’єктів. На вул. Княгині Ольги здійснено демаркування старої дорожньої розмітки. На ж/м Придніпровськ здійснювалося нанесення дорожньої розмітки — пішохідних переходів. Встановлено 4 смуги «лежачих поліцейських» у дворах багатоквартирних будинків.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 742 штрафи та евакуювала 23 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Надано відповіді на 33 звернення громадян.