Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 55 звернень. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

Мерія Дніпра на чолі з Борисом Філатовим  роблять усе можливе, аби оперативно та якісно вирішувати проблеми містян. Такий контроль на всіх рівнях влади забезпечує ефективну і швидку реакцію на отриману інформацію та оперативне розв’язання всіх питань, з якими звертаються жителі міста.

Головне за день. 

Чистий Дніпро: у Дніпрі за заявками мешканців чистять берег. Після сильних дощів у річку винесло багато сміття: у понеділок дніпряни повідомили, що біля Фестивального причалу у воді навіть кілька дерев. У вівторок та середу чистили берег. Сміття біля берега у районі Фестивального причалу прибрано. За роботи дякуємо КП «Благоустрій» та відділу гідроспоруд КП «УРЕА». 

Світло у всі двори!

Діти Дніпра записали відео з подякою. Двір пров. Вільний, 5, 7 та вул. Березинська, 39, 37: за заявками мешканців освітлено дитячий майданчик та пішохідну доріжку. Поставили 8 опор, 14 кронштейнів, 14 світильників та протягли 310 метрів дротів.

«Дуже дякуємо КП «Міськсвітло» та всім причетним за світло на дитячому майданчику будинків за адресою: пров. Вільний, 5,7 та вул. Березинська, 37, 39 – діти дуже раді, а батьки подвійно!» - пише дніпрянка Сабіна.

«Шановний Геннадію Олеговичу, від усіх мам та діток двору будинків по пров. Вільний, 5, Вільний, 7, Березинська, 37, 39 дякую за сприяння та допомогу в установці нових опор та світильників у дворі та дитячому майданчику! Дякую співробітникам КП «Міськсвітло» за оперативність!» – пише ще одна мешканка двору.

Також встановили вуличне освітлення й за іншими адресами.

- «Конструктивна, 9, вуличне освітлення відновлено. Підтверджую. Дякую», - пише дніпрянин Дмитро;

- «Велике дякую за світло у дворі на Ливарній, 17! Оперативно та якісно!» - пише дніпрянка Наталія;

- «Дякую велике Геннадію Корбану за його організаторські здібності та його небайдужість до людей, Ливарна, 17», - пише дніпрянин Віктор;

- «Дякую вам, Геннадію Олеговичу, за освітлення у нашому дворі по вул. Любарського, 114, 116-А, 116, стовпи вже встановили, проводку роблять. ДЯКУЄМО!» - пише дніпрянка Людмила.

На бульварі Слави ремонтують лавки та відновлюють плитку. «Прохання звернути увагу на пішохідну зону бульвару Слави. У районі кафе «Карусель» лавки не ремонтують. Місцями відсутня бруківка», - пише дніпрянин Вадим.

У середу відновлювали благоустрій цього улюбленого дніпрянами місця. За роботи дякуємо КП «Благоустрій».

Безпечний Дніпро:

- ж/м Тополя- 2, будинок 40. Відремонтували ґанок та парапет. «Дякую величезне всім, хто причетний», - пише дніпрянин Андрій. За роботи дякуємо КП «Благоустрій».

Світло:

- пров. Білоруський, 15: міняли дроти, залишили стовпи лежати біля дворів. Це електроопори компанії ДТЕК. КП «Міськсвітло» звернулося до компанії з проханням вивезти їх. Питання передано до інспекції з благоустрою міста;

- вул. Гладкова, 19: «вже більше тижня напруга у мережі нижче 240 не опускається, ЦЕК не діє», - пише дніпрянка Олена.

Вода:

- вул. Віктора Мерзленка, 15: з-під бордюру тече вода. Взято в роботу, протікання усувають;

- Генерала Пушкіна: відновити асфальт після робіт «Водоканалу». До кінця червня асфальт відновлять;

- Радистів, 18: чорна вода з крана. Ваші труби промиють. За всіма адресами працюватимуть бригади КП «Дніпроводоканал».

Тепло:

- вул. Решетилівська, 33: проіржавіла опора теплотраси. Опору відремонтують найближчим часом. Працюватиме КП «Теплоенерго».

Колодязі: 

- Школа № 49, Барикадна, Одоєвського: накрити колодязі біля школи. Це кабельні колодязі зв'язку. Наразі шукають власників, які мають їх накрити.

Скошування трави: 

- вул. Академіка Янгеля, 8: скосити високу траву;

- ж/м Тополя-3, будинок 30: скосити траву на дитячому та спортивному майданчиках. Будинки ОСББ, головам та до інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов'язати відповідальних за територію скосити траву;

- вул. Любарського, 116, 116-А: скосити траву;

- Сергія Нігояна, 33: скосити траву біля покинутої будівлі. До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов'язати відповідальних за дільниці скосити траву.

Аварійні дерева:

- просп. Олександра Поля, 96-Г: пеньок викорчують, це включено до плану робіт;

- вул. Максима Дія, 13: за результатами обстеження у Вас буде видалено одне дерево, терміни робіт визначать після підписання дефектного акту. 9 дерев омолодять восени-взимку;

- вул. Будівельників, 27: три великі каштани. Три каштани омолодять восени-взимку;

- просп. Петра Калнишевського, 59: зрізану гілку прибрали;

- ж/м Тополя -2, будинок 35: дерево може впасти на теплопункт. У Вас видаляють 3 дерева до 20 липня;

- вул. Набережна Перемоги, 60: сухе дерево заввишки до 6 поверху;

- вул. Призаводська, 3: аварійні дерева біля трамвайних колій;

- Сергія Нігояна, 33: видалити дерева біля покинутої будівлі;

- просп. Слобожанський, 105: спиляти два дерева. У червні дерева за цими адресами обстежать. В день обстеження із заявниками зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт. За всіма адресами працюватимуть бригади КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори:

- поворот на вул. Каверіна з вулиці Макарова: велика та глибока яма. Тут проводило роботи КП «Дніпроводоканал». Заасфальтують до 18 червня.

- вул. Тополина, 10: провалився асфальт. Провал усунуть найближчим часом.

Містяни дякують: 

- «Крутогірний узвіз, 20-А. Дуже дякуємо! Сміття вивезли!» - пише дніпрянка Яна.

- «Велике спасибі за ліквідацію стихійного звалища на просп. Слобожанський, 84 (колишня територія Індустріального суду)», - пише дніпрянин Олександр. 

- «Дуже дякуємо «Міськсвітлу» за підведення світла у двори. Велике спасибі особливо Геннадію Корбану», - пише дніпрянин Сергій.

 Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/