Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Чергова по місту перевірила виконання доручення мера щодо проведення оновлень у лікувальних закладах Дніпра та бомбосховище у лікарні

Оновлювати, ремонтувати міські лікувальні заклади, створювати сучасні умови, тим самим покращуючи медичний простір Дніпра. Відповідне доручення профільному департаменту мерії дав міський голова Борис Філатов. Десятого червня заступниця директора департаменту охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради  Олександра Бодня, яка цього дня чергує по місту, перевірила виконання доручення мера, відвідавши один із міських центрів первинної медико-санітарної допомоги, де проводиться ремонт. 

Коштом міського бюджету на другому поверсі оновлюють приміщення для зберігання лікарських засобів та виробів медичного призначення, кабінети адміністративно-господарської служби, коридор, хол, три санвузли. Тривають ремонтні роботи у підвальному приміщенні. Йдеться про кабінети для розміщення стерилізаційного обладнання. 

На третьому поверсі відремонтовано частину холу. А ще оновлено приміщення для проведення рентгенологічних та флюорографічних досліджень. Також завершено  ремонт сходової клітини (центрального та запасного виходу) на усіх поверхах, встановлені нові перила з поручнем.

«Проінспектували оновлення у центрі. Лікувальний заклад працює і в суботу, тут є й пункт вакцинації. На випадок повітряної тривоги тут цілодобово відкрито найпростіше укриття, яке має два входи/виходи. Тут є аптечка, куточок для дітей, вайфай, вода тощо», — прокоментувала Олександра Бодня. 

Також під час інспекційного об?їзду чергова по місту перевірила бомбосховище в одній із міських лікарень (вул. Батумська, 13). Воно розраховане на 200 осіб і працює цілодобово. 

«Під час інспекції виявилося, що тут немає освітлення. Як з?ясувалося, вночі невідомі вкрали подовжувач. Тож  доручила керівництву лікарні оперативно виправити ситуацію. А загалом тут є все необхідне: стільці,  санвузол, запаси води тощо», — додала Олександра Бодня.