Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 44 звернення дніпрян. Повідомлення  від містян надходили до телеграм-чату Корбана – ТЧК, на пошту та на гарячу лінію Штабу Взаємодопомоги. 

До якнайшвидшого розв‘язання всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день:

Світло у всі двори! Дніпряни діляться фотографіями вуличного освітлення, встановленого за їхніми заявками:
 
- вул. Повітрофлотська, 4. «Дякую Вам за швидке реагування! Діти у захваті! Тепер їм не страшно йти додому ввечері. Повітрофлотська 4, дуже ДЯКУЮ ВСІМ, ХТО БРАВ УЧАСТЬ! Переможемо! Відновимо! Побудуємо!», - пише дніпрянка Марія;
 
- ж/м Тополя-3, алея від тупика маршруток до магазину АТБ. «Підтверджую! Телеграм Чат Корбана ТЧК – чарівна група! Дякуємо Вам, Геннадію Олеговичу, та КП "Міськсвітло" від імені всіх мешканців та людей, які йдуть додому із зупинки в магазин АТБ після роботи ввечері! Нехай наше місто стає світлішим! Незважаючи на темні часи, усі ми переживаємо зараз», – пише дніпрянка Оксана;
 
- ж/м Тополя-3, будинок 30, корпус 3. Спортивний майданчик. «Дуже вам вдячні за швидке реагування, тепер на майданчику є світло, дуже вам дякую!», - пише дніпрянка Марина.
 
Безпечний Дніпро:
 
- За заявками дніпрян зроблено ямковий ремонт на віадуці між вулицями Каруни та Янтарною. «Велика подяка, Геннадію Олеговичу, за асфальтування ям на віадуці, за швидку допомогу та оперативність, дякую», - пише дніпрянка Вікторія;
 
- вул. Данила Галицького, 55. У колодязі, який періодично продавлювали машини, встановили дорожній люк. «Велика подяка телеграм Чату Корбана - ТЧК та КП "Теплоенерго" ДМР від мешканців прилеглих будинків», - пише мешканець житлового масиву Західний;
 
- вул. Шевченка. Накрили колодязь у паркувальній зоні. «Дуже дякую! Оперативно, як завжди», – пише дніпрянка Ірина.
 
Вода:
 
- парк Глоби: із колодязя біля сходів тече вода. Течію усунуто, працював відділ гідроспоруд КП "Теплоенерго";
 
- вул. Захарченко, 6, вул. Квітки Цісик, 15: темна вода із крана. Ваші труби промиють. Промивання може тривати кілька днів.
 
Тепло:
 
- вул. Зелена, 2: під час дощу підвал заливає через дірку у землі, яка, можливо, утворилася під час ремонтних робіт КП "Теплоенерго". КП "Теплоенерго" завершить роботи та приведе територію до ладу до кінця червня. Якщо підвал заливає з його вини, КП "Теплоенерго" усуне пошкодження та ліквідує наслідки;
 
- вул. Новоорловська, 11: КП "Теплоенерго" відновить благоустрій території там, де проводилися роботи, термін – червень-липень.
 
Каналізація:
 
- вул. Велика Діївська, 36: засмічення усунуто. Працювало КП "Дніпроводоканал".
 
Колодязі:
 
- просп. Дмитра Яворницького, 6, ж/м Покровський, 5 е-м: відкриті колодязі. Це кабельні колодязі зв'язку. Наразі фахівці інспекції з питань благоустрою шукають власників, які мають закрити колодязі.
 
Транспортна інфраструктура:
 
- ж/м Тополя-2, будинок 40: тут були антипаркувальні стовпчики, їх просять повернути. Відповідь Департаменту транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради: Інспектор Інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міськради відвідав адресу та зафіксував порушення – стоянку водіїв у пішохідній зоні. Антипаркувальні стовпчики встановлять до жовтня цього року. Це вимагатиме внесення змін до Переліку з обладнання об'єктів благоустрою.
 
Покіс трави:
 
- вул. Данила Галицького, 55, 53, вул. Зелена, 1: скосити траву навколо підстанції ДТЕК. До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов'язати відповідальних за ділянку скосити траву.
 
Аварійні дерева:

- б-р Слави, 4: спиляли не всі помічені дерева. У Вас згідно з актом видалено 5 дерев, обріжуть і омолодять ще 10. Вчора, 9 червня, позначки на деревах перевірили ще раз;

- вул. Звивиста, 72: аварійне дерево;

- вул. Леоніда Стромцова, 2-Б: сухий стовбур на дитячому майданчику, на який залазять діти;

- вул. Панікахи: гілки горіха на балконі;

- ж/м Покровський, 5 е-м: прибрати напівспиляне дерево та сухі дерева. У червні дерева за всіма адресами обстежать. У день обстеження із заявниками зв'яжуться, за результатами перевірки складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.
 
Дніпряни дякують:
 
«Вчора здійснено заміну люка колодязя теплових мереж біля будинку по вул. Данила Галицького, 55. Мешканці вдячні вам за оперативну допомогу!», - пише дніпрянин із житлового масиву Західний.
 
«Геннадію Олеговичу, ВЕЛИЧЕЗНА подяка від усіх мешканців будинку пр. Дмитра Яворницького, 78. Труби промили. Вода із крана вже не жовта. Окрема подяка за оперативність!» - пише дніпрянка Олена.
 
«Сумська, 70. Лампу замінили, дякую, все чудово», - пише дніпрянка Катя.
 
«Юркевича, 30. Сказати, що я вражена, нічого не сказати. Приїхали хлопці з Міськзеленбуду, ще не було й восьмої години. Спиляли залишки тополі. Але здивувало навіть не це. Вони за собою все прибрали. Навіть ПІДМЕЛИ стружку!! Коли це таке було? Так приємно, особливо після такої важкої ночі з цими ненависними сиренами, такий позитив. Хлопці дуже добрі, з чудовим почуттям гумору. Подяка зашкалює. І вам усім ДУЖЕ ДЯКУЮ за вашу працю та допомогу!», - пише дніпрянка Тетяна.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/