Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Працівники КП «Дніпровський електротранспорт» виконали ремонт 8 рейкових стиків. Також протягом дня виконано таку роботу:

- замінено 5 колійних тяг;

- від бруду очищено 30 стрілочних переводів;

- виконано профремонт 2300 метрів контактної мережі;

- замінено 4 поперечки, 1 затискач;

- виконано ремонтні роботи на тягових підстанціях №2, №6. 

Співробітниками КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні здійснено щоденний огляд 15 ескалаторів та технічне обслуговування 7 ескалаторів, виконано технічне обслуговування 21 вагона. 

На станції «Покровська» проведено міжремонтне обслуговування мережі освітлення пішохідних переходів з заміною 10 світильників та ламп. 

На станції «Вокзальна» здійснило міжремонтне обслуговування мережі освітлення ходу ескалаторів та кабельного колектору з ремонтом 2 світильників, заміною 20 ламп. 

Працівники КП «Транспортна інфраструктура міста» налагодили дорожній контролер на 2 світлофорних об’єктах, здійснили технічне обслуговування 5 світлофорних об‘єктів, усунули обрив кабелю живлення на 2 світлофорних об’єктах. Також сьогодні проводилися роботи з нанесення дорожньої розмітки на ж/м Придніпровськ. 

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 904 штрафи за порушення правил паркування та евакуювала 25 авто через перешкоджання руху іншим учасникам. Надано відповіді на 38 звернень громадян.