Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 52 звернення. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана, на пошту та гарячу лінію Штабу взаємодопомоги.

До якнайшвидшого розв’язання всіх питань, з якими звертаються містяни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на отриману від дніпрян інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які виклики.

Головне за день. 

У Дніпрі відновлюють вкрадені решітки зливової каналізації. Із Сонячної Набережної повідомили, що між будинками 16 та 18 вкрали решітки зливової каналізації.

Їх відновили. «Оперативно спрацювали по вулиці Сонячна Набережна, решітки стоять. Дякую дуже!» – повідомляє дніпрянин Ігор.  

Вода:

- просп. Дмитра Яворницького, 78: темна вода із крана. Вчора, 7 червня, труби промили;

- просп. Петра Калнишевського, 52: темна вода із крана. Ваші труби промиють.

Колодязі:

- просп. Богдана Хмельницького, 9: відкритий  колодязь. Це кабельний колодязь зв'язку. Наразі фахівці інспекції з питань благоустрою шукають власника, який має закрити колодязь.

Вуличне освітлення:

- вул. Високовольтна, 14: ліхтарі горять тільки вздовж дороги, у дворі темно. У Вас встановлять: 2 опори, 2 кронштейни, 2 світильники, протягнуть 70 метрів проводів. Зроблять до 1 вересня;

- вул. Любарського, 116 – 118: відновити освітлення на двох опорах, що є у дворі. Сьогодні, 8 червня, опори обстежать і по змозі освітлення підключать.

За всіма адресами працюватимуть бригади КП «Міськсвітло».

Скошування трави:

- просп. Миру, 4: скошену траву прибере «Жилсервіс-14» по ряду черги;

- Бульвар Слави: траву скосили у середу, працювали співробітники КП «Міськзеленбуд»;

- ж/м Тополя-3, будинок 30: скосити траву біля дитячого майданчика. До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов'язати відповідальних за ділянку скосити траву.

Аварійні дерева:

- вул. Данила Нечая, 21: аварійні дерева, з яких падають гілки. У червні Ваші дерева обстежать. У день обстеження з Вами зв'яжуться, за підсумками обстеження складуть дефектний акт та визначать терміни робіт.

- вул. Запасна, 10: просять вивезти гілки;

- вул. Макарова, 37: у дворі зрізали молоді вишні, які нікому не заважали, а аварійні дерева стоять. Звернення з цих адрес передано до КП «Управління контролю за благоустроєм міста». 

- просп. Миру, 4: зрізати акацію біля під'їзду № 5. У Вас зріжуть  2 дерева, в тому числі акацію, і омолодять. Терміни видалення визначать після підписання дефектного акту. Омолодять восени-взимку.

- вул. Мольєра, 46: Вашу шовковицю омолодять. Це зроблять восени-взимку. За всіма адресами працюватимуть бригади  КП «Міськзеленбуд».

Дороги, тротуари, двори:

- 152 Дивізії, Перемоги, Бориса Кротова у бік Краснопілля: машина пірнає в ями. На цих вулицях усунуть аварійну ямковість.

- Нігояна біля Органної зали: провал асфальту на тротуарі. Провал буде засипано асфальтобетонним зрізом.

Містяни дякують:

? «Дякую за спилювання засохлих  кленів на пішохідній зоні Бульвару Слави у районі кафе «Карусель».

Сподіваємося, на їхньому місці висадять нові дерева», – пише дніпрянин Вадим.

? «Макарова, 29. У середу покосили траву. Дякую», – пише дніпрянка Юлія.

? «Магдалинівська, 24. Дерево видалили, дякую всім причетним!» – пише дніпрянин Артем.

? «Юркевича, 30. Моєї подяки немає межі. Приїхали хлопці з «Міськзеленбуду» та обрізали сухі дерева. Ще й на четвер залишилася якась робота. Але це дурниця. Впевнена, що приїдуть і все дороблять. Я дуже вдячна вам за таку допомогу. Які всі розумники. Слів немає», – пише дніпрянка Тетяна.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/