Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Сьогодні співробітники департаменту соціальної політики надали понад 1400 консультацій за напрямом діяльності підрозділу.

Опрацьовано 35 звернень стосовно надання матеріальної допомоги.

Працівниками відділів соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб у всіх районах міста проведено інформативну вуличну акцію на тему «Домашнє насильство та як йому запобігти» - охоплено 155 осіб. 

Відділ щодо надання транспортних послуг «Соціальне таксі» надав послуги перевезення 7 особам з інвалідністю. Усього на обліку 770 осіб та 8 ВПО.

Співробітники відділення «Служба підтримки сім’ї» відвідали 9 сімей (23 особи). 

У Дніпровському міському територіальному центрі продовжують надавати соціальні послуги для осіб поважного віку. На сьогодні у територіальному центрі на обліку перебувають більш ніж 11,5 тис людей поважного віку,  які отримують послуги у таких відділеннях, як:  догляд вдома;  денне перебування; відділення організації надання натуральної адресної допомоги.

Центр підтримки ветеранів праці та громадян похилого віку «Милосердя» працює в штатному режимі, забезпечує належні умови для проживання, соціально-побутове обслуговування, медичну допомогу громадянам похилого віку та особам з інвалідністю, які потребують стороннього догляду і допомоги. Всього 45 осіб, із них 35 ВПО.