Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні відремонтували  14 рейкових стиків. Замінили 6 колійних тяг та 250 метрів тросів. Від бруду очистили 40 стрілочних переводів. Виконали профремонт 2 200 метрів контактної мережі. Виконано ремонтні роботи на чотирьох тягових підстанціях.

Працівники КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні здійснили щоденний огляд 15 ескалаторів та технічне обслуговування 11 ескалаторів. Виконали технічне обслуговування 22 вагонів. Провели огляд колій метрополітену та обслуговування 9 стрілочних переводів. На станціях «Металургів» та «Метробудівників» здійснено обслуговування мережі освітлення з заміною ламп.

Бригади КП «Транспортна інфраструктура міста» виконали технічне обслуговування 5 світлофорних об’єктів.. Проводилися роботи з заміни кабелю живлення на  світлофорних об’єктах та нанесенні дорожньої розмітки фарбою та пластиком  на 437,14 м2 пішохідних переходів.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 869 штрафів та евакуювала 25 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Надано відповіді на 15 звернення громадян.