Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Прибирають, фарбують, косять траву: як на стації «Дніпроводоканалу» доглядають за територією

На об'єктах комунального підприємства «Дніпроводоканал» постійно стежать за санітарним станом територій. Так на одній зі станцій підприємства нині триває упорядкування території. 

«Загальна площа території цієї станції — 5,5 га. Більшість – із зеленими насадженнями. Тому персонал постійно стежить за територією, прибирає її, косить траву тощо. А загалом нині усі служби, об'єкти водоканалу працюють у штатному режимі. Дніпряни отримують послугу водопостачання та водовідведення у цілковитому обсязі. Жодних проблем із подачею води у місті немає», – підкреслив заступник головного інженера КП «Дніпроводоканал» Денис Ващук. 

Водночас начальник станції Олександр Алімов зазначив: «Територія станції велика. Тож, починаючи з весни, постійно косимо траву. Звісно, прибираємо від сміття територію, фарбуємо лави тощо. За кожною зміною співробітників закріплені ділянки, які вони прибирають. Сьогодні до таких робіт долучилося близько 40 осіб». 

Дніпрянин Леонід Ковальчук працює на станції «Дніпроводоканалу» електрогазозварювальником вже тридцять років, він розповідає: «Зараз, поки немає робіт, допомагаю в упорядкуванні території станції, скошую траву. Постійно стежимо за тим, аби у нас була чистота».