Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпро піклується про дітей: у «Штурмі» відкрито літні майданчики

Творчі майстер-класи, розважальні проєкти та тренування: на базах підрозділів «Штурму» влаштували літні майданчики для дітей Дніпра. Все це організували, аби діти мали можливість оздоровитись та гарно провести літо. Загалом до літніх майданчиків приєднаються майже півтисячі вихованців центру «Штурм». 

«Вже в 26 раз дитячо-юнацький центр «Штурм» відкриває такі майданчики влітку для своїх дітей. В цьому році ми відкрили 5 таких літніх оздоровчих майданчиків, зокрема, це «Штурм Перемога», «Штурм Калинова», «Штурм Тополя», «Штурм Крокус» та «Штурм Парус». Сподіваюсь, що таким чином ми зробимо літо для наших дітей яскравим, бо незважаючи на всі труднощі, дитинство у дітей має бути», - сказала директорка КПНЗ «Дитячо-юнацький центр «Штурм» ДМР Ірина Герліванова. 

До літнього майданчика прийшла і Анастасія. Минулий рік для дівчини став, як і для кожного українця, справжнім випробуванням. Через повномасштабне вторгнення дівчинка зі своїми батьками тікала з рідного Слов?янська до Харківської області, потім родина Анастасії терміново виїхала до Умані, де пробули близько місяця. 

«Далі ми вирушили до Дніпра. Влітку я прийшла до «Штурму», і моє життя заграло новими фарбами. Я знайшла собі нових друзів, які дуже тепло мене зустріли. У «Штурмі» я займаюсь танцями та акробатикою, і мені дуже подобається. Тож «Штурм» я можу назвати ще одним домом. Також дуже рада, що для нас влаштували такі літні майданчики, де ми можемо класно проводити час», - зазначила вихованка КПНЗ «Дитячо-юнацький центр «Штурм» ДМР Анастасія.

Загалом у закладах позашкільної освіти, що працюють на базі департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання ДМР відкрито 8 літніх майданчиків на 20 локаціях Дніпра. Ознайомитися з детальною інформацією та записатися можна через сторінки департаменту у соціальних мережах https://linktr.ee/molodpatriot