Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Протягом дня працівниками департаменту надано більше ніж 1500 консультацій за напрямом діяльності департаменту. 

Прийнято 9 осіб щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів. 

На сьогодні в соціальному гуртожитку мешкає 14 осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років та 12 внутрішньо переміщених осіб. Проводилась поточна робота з отримувачами послуг згідно з їх індивідуальними планами. 

Відділ щодо надання транспортних послуг "Соціальне таксі" надав послуги перевезення 9 особам з інвалідністю. Усього на обліку 770 осіб та 8 ВПО. 

Фахівцями відділення щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів надана допомога в проходженні МСЕК для встановлення групи інвалідності для 2-х бездомних осіб. Комунально-побутові послуги, послуги харчування, медичні послуги отримують: 59 бездомних осіб, з них -7 ВПО. 

Фахівцями центру соціальних служб здійснено виходи у 24 родини, які перебувають у складних життєвих обставинах. 

У Дніпровському міському територіальному центрі продовжують надавати соціальні послуги для осіб поважного віку. На сьогодні у територіальному центрі на обліку перебуває більш ніж 11,5 тис осіб поважного віку, з них майже тисяча ВПО, та отримують послуги у таких відділеннях, як: догляд вдома; денне перебування; відділення організації надання натуральної адресної допомоги.