Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Світло в усі двори: у Чечелівському районі Дніпра КП «Міськсвітло» продовжує відновлювати зовнішнє освітлення

У Чечелівському районі Дніпра КП «Міськсвітло» відновлює зовнішнє освітлення, бо повертати світло у двори дніпрян – це одне з ключових доручень міського голови Дніпра Бориса Філатова. 

В одному із дворів цього району мешканці звернулись на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради з проханням відновити їм освітлення. Комунальники взяли до уваги їхню заявку та виявили, що за цією адресою взагалі було відсутнє зовнішнє освітлення. 

«На даному подвір'ї встановлено шість опор з шести. Також змонтуємо 10 оцинкованих сучасних кронштейнів та 10 LED-світильників на 40 Вт. Крім цього, змонтуємо і приблизно 240 метрів самонесного дроту. Для відновлення освітлення за даною адресою залучено 7 осіб та 2 одиниці техніки, роботи розпочали минулого тижня. Ми приділяємо дуже багато уваги саме відновленню освітлення у дворах дніпрян. До нас надходить близько 5 звернень громадян на тиждень, на які ми реагуємо та включаємо до списку на відновлення», – зазначив начальник експлуатаційно-технічного району № 2 КП «Міськсвітло» ДМР Андрій Алексєєв. 

Зі свого боку місцевий мешканець Віталій додав: «Дуже зрадів, коли побачив, що комунальники роблять нам освітлення. Бо раніше ввечері було темно, а тепер буде світло, буде все видно, тож дякуємо».