Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Трамвайний історичний маршрут та школа водіїв: дітей Дніпра занурили у світ електротранспорту, влаштувавши пізнавальну екскурсію

Проїхались історичним маршрутом Дніпра, а потім спробували себе у ролі водія електротранспорту. Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» запросили дітей Дніпра на екскурсію. Маршрут розпочали з історичної частини міста, яку діти оглянули з ретро-трамвая. Далі — їм організували ознайомчу екскурсію у школу, де вчаться майбутні водії електротранспорту.

«До війни і до карантину ми постійно проводили такі екскурсії та запрошували всіх бажаючих. Наразі завдяки нашим ЗСУ ми бачимо, що ситуація під контролем, і ми інколи можемо влаштовувати такі заходи. В цьому році це вже третя екскурсія, і саме цю ми присвятили до Всесвітнього Дня захисту дітей, аби подарувати малечі незабутні емоції», - зазначив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Нікіта Керенцев.

На екскурсію завітали 20 дітей Дніпра. Серед них і Євгенія: «Я дуже вражена екскурсією. Я побувала в місцях, яких я раніше не бачила, дізналась цікаві факти про наш електротранспорт. Крім цього, я ще й спробувала себе у ролі водія трамвая, але мені трошки було страшно».

Ділиться емоціями про цю екскурсію і Богдан: «Мені найбільше сподобалось, що нам показали, з чого складається трамвай, для мене це було дуже цікаво».