Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Сьогодні співробітники департаменту соціальної політики надали понад 1450  консультацій за напрямом діяльності підрозділу.

Підписано 2 розпорядження про надання матеріальної допомоги на загальну суму  307,5 тис. грн.

Укладено 39 договорів про відшкодування вартості путівки:

- 20 для осіб з інвалідністю із супроводжуючими;

- 4 учасникам бойових дій в Афганістані та на території інших держав;

- 15 мешканцям міста, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи категорій 1 та 2.

У відділення професійної реабілітації та соціально-побутової адаптації осіб з інвалідністю отримали послуги - 29 осіб з інвалідністю (фізкультурно-спортивна та психологічна  реабілітація, просушка та зберігання столового та кухонного посуду).

Спеціалісти відділення щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів надали допомогу в проходженні МСЕК для встановлення групи інвалідності  одній  особі. Комунально-побутові послуги, харчування, медичні послуги отримують 57 осіб, з них -7 ВПО. Сьогодні 1 особа отримала паспорт.  

Фахівці  Дніпровського міського центру соціальних служб провели захід на тему: «Місце дитини  в сучасному суспільстві. Охорона дитинства». У  пізнавально - роз’яснювальній бесіді з  дітьми із опікунських родин з фахівцями поліції та з фахівцем із запобігання психологічного та домашнього насильства в родині – взяли участь 10 дітей. 

Фахівцями Дніпровського міського центру соціальних служб здійснено 36  виходів у родин, які перебувають у складних життєвих обставинах, 

До центру «Мамине щастя» заселено особу з-поміж дітей сиріт з дитиною.