Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 40 звернень дніпрян. Повідомлення від містян надходили до телеграм-чату Корбана – ТЧК та на пошту.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на повідомлення дніпрян.

Головне за день:

Світло у всі двори:

- вул. Придніпровська, 1, 3. Мешканці попросили освітити пішохідні доріжки за будинком. У цьому дворі замінено 6 опор, 6 кронштейнів, 6 світильників та протягнуто 240 метрів дротів. Зробили 25 травня. «Дякую від мешканців мікрорайону Клінчик, що встановили освітлення про яке ми просили! Все зробили дуже швидко, термін нам ставили до 01.08, але робота вже виконана! Дуже дякую», - пише дніпрянка Євгенія;

- просп Миру, 4, 4-А. Тут на прохання мешканців встановлено два ліхтарі: у дворі та біля гаражів. 2 опори, 3 кронштейни, 3 світильники, 260 метрів дротів. «Все як обіцяли, і навіть краще! Видно, як за білого дня! Дякую велике!», - пишуть мешканці двору.

За роботу дякуємо працівникам КП "Міськсвітло".

Безпечний Дніпро:

- вул. Гродненська, 22. Ті, хто створив цю чудову клумбу були стурбовані присутністю на ній аварійних дерев. Наразі дерева видалені. Пні викорчувані. Сміття прибрано. У мешканців – безпечне подвір'я та ще більше місця для творчості;

- ж/м Тополя-2 за будинком 34. Полагодили зливову каналізацію. «1 люк накрили. 1 люк підняли до рівня дороги. Тепер цією ділянкою дороги машини зможуть безпечно проїжджати», - пише дніпрянин Андрій.

Чистий Дніпро:

- Толоку у своєму дворі провели жителі вул. Воскресенської, 21 – 21-А. Дякуємо кожному, хто робить місто кращим!

Вода:

- вул. Моніторна, 7: із системи поливу газонів знову б'ють фонтани в метр заввишки. У Вас виявилися вкрадені два розпилювачі. У понеділок, 29 травня, їх відновлять.

Тепло:

- вул. Зелена, 2: після ремонту теплотраси в асфальті утворився провал. Асфальт відновлять до кінця червня. Працюватиме КП "Теплоенерго".

Каналізація:

- Перед поворотом ж/м Тополя 1-2 біля заправки на пішохідній доріжці можливо провалений люк. Ділянку обстежено працівниками КП "Дніпроводоканал". Колодязя там немає. Це осідання асфальту в пішохідній зоні. Найближчим часом проблему усунуть.

Дренаж:

- вул. Донецьке шосе, 144: постійна калюжа перед будинком. У Вас виконають роботи з водовідведення. Зроблять до 1 вересня. Працюватиме відділ гідроспоруд КП "УРЕА".

Транспорт:

- Автобусний маршрут №27: «Маршрутка 27 відмовляє пільговикам у проїзді, посилаючись на ліміт – 2 пасажири. При цьому грубіянить, гаряча лінія не відповіла. Номер маршрутки 97-37», – пише дніпрянка Наталія.

Вуличне освітлення:

- просп. Богдана Хмельницького, 112: кілька днів іскрив ліхтар на стовпі, доки не згас;

- вул. Данила Галицького, 16: не освітлений дитячий майданчик.

У понеділок, 29 травня, дільниці обстежать та визначать матеріали та термін робіт. Працюватиме КП "Міськсвітло".

Покіс трави:

- вул. Запасна, 5: скосити траву у сквері за будинком;

- вул. Саранська, 2-А: власник не реагує на заклик скосити траву.

До інспекції з питань благоустрою направлено звернення: зобов'язати відповідальних за ділянки скосити траву.

Дніпряни дякують:

«Велика подяка від мешканців вул. Універсальна, 19, які постраждали від ракетних обстрілів. Плівкою закритий балкон. Провели виміри вікна. Подяка за оперативність та небайдужість! Разом до перемоги!», - пише дніпрянка Ганна.

«Колективна. Передзвонили з водоканалу, запитали чи з'явилася вода, дуже приємно за занепокоєння. Водичка є. Дуже дякую всім причетним», - пише дніпрянка Христина.

«Селище Мирне (за поворотом із просп. Богдана Хмельницького) вчора спиляли аварійні дерева. Дякуємо», - пише дніпрянка Наталія.

«Дякую за скошену траву у сквері на вул. Семафорна. Разом підтримуємо у місті чистоту», - пише дніпрянка Людмила.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/