Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

#ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий: мешканці будинків по Донецькому шосе вийшли на суботник

У Дніпрі триває загальноміська акція #ЧистийДніпро та #Дніпро_квітучий.  З початку травня дніпряни кожні вихідні активно виходять на толоки, аби навести лад у своїх дворах. На Донецькому шосе попри хмарну погоду робота кипить з самого ранку – мешканці прилеглих будинків фарбують, прибирають та висаджують квіти.

«Мешканці з радістю долучились до цієї загальноміської ініціативи, прибирають у дворах, на дитячому майданчику, косять траву. Ми, зі свого боку, допомогли матеріалами, фарбою, квіти привезли», -  розповів  заступник голови Лівобережної адміністрації ДМР Олег Лохмаков.

Мешканка будинку по Донецькому шосе пані Анжела вийшла на суботник, щоб зробити красу біля будинку та прибрати територію, адже у дворі постійно гуляють діти.

«В такий час, коли війна, ми повинні бути згуртованими. Крім нас це ніхто не зробить, тут гуляють діти, тож повинно бути безпечно, чисто, щоб менше всякої інфекції було. Стараємось, в першу чергу, для самих себе. Також дякуємо міській владі, що вона нам допомогла, дали знаряддя, фарбу, всіх організували», - поділилася Анжела.

Тепер не двір, а казка - ділиться враженнями від суботника пані Світлана: «Час важкий, але все одно життя триває, потрібно щось робити, влаштовувати для себе свято. Зараз така краса, квіти. Надвечір дуже багато людей виходять, гуляють, насолоджуються. І я вважаю, що наші хлопці, які зараз на фронті, повинні після перемоги повернутись в красиве, охайне місто», - каже жінка.