Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Протягом дня працівниками департаменту надано більш ніж 1 420 консультації за напрямом діяльності департаменту та опрацьовано 41 звернення стосовно надання матеріальної допомоги. 

Підписано 5 розпоряджень про надання матеріальної допомоги на загальну суму більш ніж 1, 6 млн грн. 

Підписано 3 розпорядження міського голови про надання матеріальної допомоги на лікування та придбання ліків мешканцям м. Дніпра, які постраждали унаслідок Чорнобильської катастрофи на загальну суму 119,2 тис грн. 

Підписано розпорядження міського голови про надання матеріальної допомоги на лікування та придбання ліків учасникам бойових дій в Афганістані та особам з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників бойових дій в Афганістані н на загальну суму 27 тис. грн. 

Гарячими обідами забезпечено майже 7,7 тисяч осіб з числа вразливих категорій населення. 

За призначенням державних допомог та їх продовженням до управлінь соціального захисту населення звернулося більш ніж 260 осіб. 

Працівниками відділів соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб у всіх районах міста проведено інформативну вуличну акцію на тему «Як допомогти близькій людині, яка зазнає домашнього насильства». Охоплено 143 особи. 

У Дніпровському міському соціальному гуртожитку триває поточна робота з отримувачами послуг згідно з їх індивідуальними планами. Контроль відвідування онлайн занять. Формування розвитку соціально-побутових вмінь та навичок. На сьогодні в закладі мешкає 14 осіб із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, віком від 18 до 23 років та 14 внутрішньо переміщених осіб.