Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Протягом дня працівниками департаменту надано більш ніж 1 450 консультацій. 

Прийнято 9 осіб щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів. 

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, — вихованці центрів соціальної підтримки дітей та сімей, — продовжують навчатися і весело та пізнавально проводити дозвілля. Всього в центрах на сьогодні виховується 120 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

2-х дітей з числа дітей-сиріт та позбавлених батькового піклування влаштовано до комунальних закладів соціального захисту. 

На сьогодні у закладі «Мамине щастя» отримують послуги 3 жінки та 4 дітей. Індивідуальна робота з мешканками закладу щодо виконання робочих планів, побудова перспектив майбуття, постановка досяжних цілей. Психологічний практикум для мешканок центру з раціонального розподілення часу між дітьми для попередження дефіциту материнської уваги. 

Фахівцями із соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб проведено профілактичну роботу з молоддю, яка знаходяться на обліку уповноваженого органу з питань пробації – охоплено 6 осіб. 

У відділенні «Служба раннього втручання» центру соціальної підтримки дітей та сімей «Довіра» проведено заняття з 6 родинами. З дітьми працювали спеціалісти: реабілітолог, логопед, невролог. 

Відділення «Служба підтримки сім’ї» центру соціальної підтримки дітей та сімей «Обійми» відвідали 7 сімей (12 осіб).