Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» сьогодні відремонтували 13 рейкових стиків. Замінили 5 колійних тяг. Приварили 56 електроз’єднувачів. Скошували траву в межах трамвайного полотна по Кайдацькому мосту. Від бруду очистили 32 стрілочні переводи. Виконали профремонт 2200 метрів контактної мережі та провели ремонтні роботи на тягових підстанціях №11, №12 та №20.

Працівники КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні здійснили щоденний огляд 13 ескалаторів та технічне обслуговування 4 ескалаторів. Виконали технічне обслуговування 12 вагонів. Провели очистку дренажних систем на станціях «Проспект Свободи» та «Металургів». Здійснили ремонт сходів на станції «Проспект Свободи».

Бригади КП «Транспортна інфраструктура міста» сьогодні налаштували контролери на 4 світлофорних об‘єктах. Виконали технічне обслуговування 5 світлофорних об’єктів. Проводили заміну ламп на світлофорах  та наносили дорожню розмітку фарбою та пластиком: 517,5 м кв. пішохідних переходів та 4,3 км ліній.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 660 штрафів та евакуювала 30 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Надано відповіді на 20 звернень громадян.