Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Сертифікат на 50 тисяч гривень: міськрада Дніпра привітала подружжя з народженням трійні

У пологовому Дніпра вдруге за 25 років народилась трійня. Це сталось 11 травня. Зараз малюки та їхня мама почуваються добре та готуються до виписки. Привітати подружжя з великим поповненням до пологового завітав заступник міського голови Дніпра Едуард Підлубний.

«Сьогодні ми привітали батьків Наталю і Дмитра, в яких народилось троє діточок. Для нас це подія: не щодня і не щороку у Дніпрі таке трапляється. Ми подарували батькам сертифікат на 50 тисяч гривень», — зазначив Едуард Підлубний. 

Про те, що виношує трійню, пані Наталя дізналась на першому УЗД. Каже, спочатку був шок, але підтримка чоловіка врешті заспокоїла, а постійна увага та турбота лікарів дали впевненість, що пологи пройдуть добре. «Я дуже вдячна лікарям, медперсоналу пологового, вони щодня мною опікувались, були поруч і щодня це була наша перемога. Звичайно, перед пологами я хвилювалась, на них був присутній чи не весь персонал закладу. Мені зробили анестезію, все пройшло швидко і радісно, я бачила, як народжуються дітки, ніякого болю не було. Першою народилась дівчинка, ми назвали її Меланія, другою – Стафанія і останнім був хлопчик – Назар», — поділилась мати новонародженої трійні Наталя. 

Меланія, Стефанія та Назар житимуть у справді великій родині, адже подружжя вже має двох дітей - 12-річну Єлизавету та 6-річного Захара. Чоловік Наталі Дмитро каже, що виховувати 5-х дітей буде нелегко, але впевнений, що впораються: «Звичайно, спочатку така новина сприймається важко для родини, яка вже має двох дітей, але потім розумієш, що все можливо і якщо Господь дає дітей, то дасть і сил їх виховати. Захар та Єлизавета дуже зраділи, чекають сестричок і братика вдома».  

Вагітність трійнею вимагає постійного висококваліфікованого медичного нагляду та допомоги, поділився один з лікарів пологового Дмитро: «Така вагітність це особлива, складна ситуація. Трійню важко виношувати, але Наталя була з нами всю вагітність, старанно виконувала всі рекомендації лікарів і зараз маємо такий чудовий результат – поповнення родини трьома малюками».

У цьому пологовому нещодавно закінчився масштабний ремонт, з’явилось сучасне обладнання, оновили пологові зали. Це одна з причин чому вагітність Наталі пройшла так добре, переконана завідувачка пологового пані Катерина: «Ремонт був зроблений коштом міського бюджету. Завдяки цьому оновленню ми покращили умови перебування жінок, умови для надання необхідної пологової допомоги».