Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту транспорту та транспортної інфраструктури

Співробітники КП «Дніпровський електротранспорт» провели  ремонт 25 метрів трамвайної колії. Відремонтували 13 рейкових стиків. Замінили 7 колійних тяг. Виконано скошування трави в межах трамвайного полотна по Кайдацькому мосту. Від бруду очистили 28 стрілочних переводів. Виконали поточний ремонт 2000 метрів контактної мережі. Замінили 600 метрів контактного проводу. Виконали поточний ремонт на тягових підстанціях №19 та №20.

Працівники КП «Дніпровський метрополітен» сьогодні здійснили щоденний огляд 15 ескалаторів та технічне обслуговування 9 ескалаторів. Виконали технічне обслуговування 21 вагона та середній ремонт 1 вагона. На станції "Металургів" провели міжремонтне обслуговування мережі аварійного освітлення з заміною та ремонтами світильників, а також міжремонтне обслуговування акумуляторної батареї. На станції "Заводська" здійснено поточний ремонт обладнання підстанції.

Бригади КП «Транспортна інфраструктура міста» налаштували контролер на 8 світлофорних об’єктах. Відремонтовали 2 світлофори. Виконали технічне обслуговування 5 світлофорних об’єктів. Встановили 4 дорожні знаки. Проводилися також роботи з нанесення дорожньої розмітки фарбою та пластиком - 337,7 м кв. пішохідних переходів та 7 км ліній.

Інспекція з питань контролю за паркуванням виписала 815 штрафів та евакуювала 27 авто через перешкоджання руху іншим учасникам дорожнього руху. Надано відповіді на 27 звернень громадян.