Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 61 ваше звернення. Вони надійшли до телеграм-чату Корбана, на пошту та гарячу лінію Штабу взаємодопомоги Громадської ради, яка продовжує збирати повідомлення дніпрян, аби міські служби могли якнайшвидше їх опрацьовувати.

Така увага з боку всіх гілок міської влади та служб мерії на чолі з Борисом Філатовим дозволяє швидко реагувати на повідомлення і оперативно допомагати дніпрянам.

Головне за день:

У Дніпрі звільнено водія маршрутки, який регулярно порушував права пасажирів.

Це перший такий випадок у місті.

Звільнено водія маршруту № 44, який регулярно відмовлявся везти пільговиків на кінцевій зупинці у селищі Шляхівка.

З рештою водіїв маршруту проведуть роботу.

Дякуємо перевізнику «ДНІПРОБАС» за важливе рішення.

Будь ласка, якщо ви бачите порушення прав пасажирів, фіксуйте їх (номер транспортного засобу, час, записуйте аудіо- або відео інциденту).

Міська влада розбереться з кожним випадком.

Безпечний Дніпро:

- Площа Десантників. В один із колодязів днями провалився собака (його дістали рятувальники). 16 травня всі три колодязі накрили. За роботу дякуємо КП «УРЕА», відділ гідроспоруд;

- Вул. Академіка Белелюбського, 28. Щоб об’їхати люк, водіям доводилося виїжджати на зустрічну смугу. Зараз колодязь накритий.

Також 16 травня  накрито колодязі за адресами:

- вул. Макарова, 1-Б;

-просп. Мануйлівський, 17;

- просп. Слобожанський, 105;

- вул. Театральна, 5-А: колодязь, що не використовується, засипаний.

Теплий Дніпро:

Тривають роботи на теплотрасах міста. Їх готують до наступного опалювального сезону.

Проспект Героїв, 17: тут надійно закрили введення теплотраси до будинку. Дно почистили та накрили бетонними плитами.

Дякуємо КП «Теплоенерго».

Вода:

- Вул. Свєтлова, 39: ремонту потребує колодязь, що не належить КП «Дніпроводоканал». Він  приватний, власник невідомий. Це абонентська водопровідна криниця.  Наразі фахівці інспекції з питань благоустрою встановлюють власника для притягнення до відповідальності та виконання своїх обов'язків.

Тепло:

- Вул. Титова, 30: після робіт КП «Теплоенерго» залишився розритим дитячий майданчик. Благоустрій відновлять до кінця цього тижня;

- Пров. Фестивальний, 12: під час робіт КП «Теплоенерго» зарівняло трактором купу піску, завезеного мешканцями для дитячого майданчика. Сьогодні КП «Теплоенерго» привезе пісок.

Каналізація:

- Вул. Виноградова, 8: каналізація прочищена, працювало КП «Дніпроводоканал».

Колодязі:

- Просп. Богдана Хмельницького, 112: відкритий колодязь на проїжджій частині - це контрольна криниця «Жилсервісу». Ваше повідомлення передано туди для вжиття заходів;

- Просп. Мануйлівський, 17: відкритий колодязь  на проїжджій частині вже  накритий. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- Просп. Слобожанський, 105: люк відремонтований, колодязь накритий. Працювало КП «Дніпроводоканал»;

- Пров. Фестивальний, 12: прикриті гілками колодязі біля котельні дорогою до школи;

КП «Теплоенерго» та КП «Дніпроводоканал» обстежать колодязі та вживуть заходів.

Соціальна підтримка:

Дніпряни попросили допомогти Анастасії та Олексію, які постраждали від ракетного удару по АЗС. Допомога надана.

Транспортна інфраструктура:

Вул. Старочумацька, 11: просять оновити дорожню розмітку на пішохідному переході та по змозі встановити ще один знак «пішохідний перехід» з іншого боку дороги.

Вуличне освітлення:

-Просп. Мануйлівський, 75: на дитячому майданчику встановлено 1 кронштейн та 1 світильник.  Працювало КП «Міськсвітло»;

- Вул. Осіння, 9-А: на дитячому майданчику встановлено 1 кронштейн та 1 світильник, протягнуто 40 метрів дротів.  Працювало КП «Міськсвітло»;

- Вул. Чернігівська, 60 – 102: у Вас замінили 21 світильник. Вуличне освітлення відновлено.  Працювало КП «Міськсвітло».

 Дороги, тротуари, двори:

«На вулиці Мосаковського від вулиці Гусенка до вулиці Архітектора Олега Петрова дуже погана дорога, каналізаційні люки одні провалилися, а інші стирчать, тож  усі машини обдирають днище, будь ласка, відремонтуйте нам дорогу», - пише дніпрянка Тетяна.

Обстеження встановило, що ця ділянка дороги потребує повної заміни покриття разом із бордюрним каменем. Можливість розв’язання питання розглянуть під час складання плану на 2024 рік.

Мешканці дякують:

«ОСББ "Вознесенська, 25" висловлює Геннадію Олеговичу та його дружній команді величезну подяку за омолодження та прибирання старих дерев. Поспішаємо нагадати, залишилося спиляти одне дерево!  Сподіваємось на швидке закінчення робіт!» — пише дніпрянка Тамара.

 «Шановний Геннадію Олеговичу! Просп. Мануйлівський, 75 висловлює Вам велику подяку за встановлення освітлення на нашому дитячому майданчику!  Дякуємо Вам за блискавичну реакцію на проблеми наших дворів та на наші звернення!  З нетерпінням чекаємо на Ваше повернення в наш улюблений Дніпро!  Більше б нашому місту таких активних та чуйних керівників, як Ви! Ви найкращий! З повагою Наталія, просп. Мануйлівський, 75», - пише дніпрянка.

 «Мешканці будинку 105 по просп. Слобожанському дякують телеграм-каналу Геннадія Корбана та працівникам КП «Дніпроводоканал» за швидке реагування та заміну люка у дворі», — пише дніпрянка Людмила.

 «Театральна 5-А, велике спасибі за зроблений люк, все вийшло дуже красиво», - пише дніпрянка Діана.

 «Холодноярська, 19, дякую всім!  Стало світліше і головне - безпечно! Адже у дворі гуляють дітки. Дякую», — пише дніпрянка Світлана.

 «Вітаю. Дякую за реакцію на заявку.  Біля школи № 8 залатали величезну яму! Велике людське спасибі!» — пише дніпрянка Інна.

 «Дякую за прибрані сухі дерева між вул. Короленка та площею Героїв Майдану!  І зупинкою стало користуватися зручніше. Дякую!» — пише дніпрянка Ольга.

 «Макарова 1-Б, дякую всім причетним до ліквідації аварійності люка», — пише дніпрянка Наталія.

 «Велике спасибі за освітлення на вулиці Чернігівській та за оперативну роботу», - пише дніпрянин Сергій.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/