Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Турнір з фехтування, виступи танцювальних колективів та жартівливий футбол: у Дніпрі відзначали День сім’ї

У Дніпрі напередодні Міжнародного дня сім’ї в Амурському парку відбулось сімейне свято. Батьки разом з дітьми грали в «жартівливий футбол», попередньо поділившись на команди, спостерігали за виступами танцювальних колективів, а також турніром з фехтування та карате. Наймолодшим гостям свята робили аква-грим, та вони брали участь у святковому флешмобі.

«У всіх нас одна мрія - щоб наші діти жили у вільній країні і були щасливими. Хочеться, щоб у житті кожної сім’ї було більше радісних подій, і щоб свято подарувало їм ці незабутні емоції», - розповіла директорка КПНЗ «Центр художньої та естетичної творчості учнівської молоді» Дніпровської міськради Наталя Лавнюженкова.

Окрім дніпрян, гостями свята стали близько 40 сімей, які переїхали до нашого міста після повномасштабного вторгнення росії. Пані Олена прийшла на захід зі своїм 8-річним сином Романом, родині довелось евакуюватися з Попасної. Жінка каже, що вдячна міській владі за можливість гарно провести час з дитиною.

«Захід дуже сподобався. Наша родина як команда взяла участь у фехтуванні, малювали. Загалом цікаво, класно, залюбки долучились би до інших подібних заходів», - сказала Олена Панишко.

Сімейне свято в Амурському парку завершилося врученням подарунків і сімейним пікніком з морозивом.