Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Понад три десятки сосен висадили представники однієї з IT-компаній на Монастирському острові в рамках акції #Дніпро_квітучий

Усе більше дніпрян долучаються до загальноміської акції #Дніпро_квітучий. Часто роблять це колективами. Одна з великих місцевих IT-компаній суботнього ранку висадила на Монастирському острові 35 кримських сосен. 

«До нас звернулися представники однієї з великих місцевих IT-компаній з гарною ініціативою — висадити зелені насадження. Звісно, підтримали таку добру справу і усі гуртом висадили кримські сосни, придбані співробітниками компанії. Вони обрали саме цю локацію, оскільки багато з них тут полюбляють гуляти родинами, з дітьми, друзями. Таким чином прагнучи до того, аби їхнє улюблене місце стало ще більш квітучим і зеленішим.

Приємно, що сьогодні багато учасників прийшли зі своїми дітками, які теж долучилися до висадження сосен. Тож із задоволенням підтримуємо екосвідомий бізнес у їхніх ініціативах», — підкреслила представниця департаменту парків та рекреації Дніпровської міської ради Катерина Гришина. 

Проєктна менеджерка IT-компанії Олена розповідає: «Така чудова ідея з висадження дерев належить нашому колезі Максиму. Колективом її підтримали і зібрали кошти на придбання сосен. Радіємо, що пощастило з погодою. І сподіваємося, що приживуться».

Співробітник IT-компанії Олексій висаджував сосни разом із родиною. 

«Хочемо, аби наше рідне місто було ще більш зеленим. Чим більше висаджуватимуть зелені насадження, тим, звісно, краще. Важливо привчати до цього і дітей. Подавати їм приклад, аби вони змалечку знали, що природу потрібно берегти», — додав чоловік.