Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Співробітниками департаменту соціальної політики сьогодні прийняли 7 осіб щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів.

Підписано 1 розпорядження про надання матеріальної допомоги на суму близько 1,6 млн грн. 

До управлінь соціального захисту населення звернулося близько 100 осіб за призначенням державних соціальних допомог.

Довідку внутрішньо переміщеної особи отримали 160 осіб.

Надані документи до управління соціального захисту для оформлення 2 осіб, що знаходяться у відділенні щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів, до геріатричного пансіонату. Продовжено оформлення, надання комунально-побутових послуг, харчування, медичне обслуговування 52 бездомним особам, з яких 7 - ВПО.   

Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, - вихованці центрів соціальної підтримки дітей та сімей, - продовжують навчатися і весело та пізнавально проводити дозвілля. Всього в центрах на сьогодні виховується 120 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Соціальна послуга "натуральна допомога" надана близько 120 особам поважного віку, які обслуговуються у Дніпровському міському терцентрі, у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни та одягу. 

Співробітниками відділів соціальної роботи Дніпровського міського центру соціальних служб у всіх районах міста проведено інформативну вуличну акцію щодо попередження домашнього насильства - охоплено близько 160 осіб. 

Здійснено 6 виїздів мобільної бригади в родини, члени яких потерпіли від домашнього насильства.