Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: робота департаменту соціальної політики

Протягом дня працівниками департаменту надано майже 1,6 тис консультації за напрямом діяльності департаменту. 

За день прийнято 5 осіб щодо надання матеріальної допомоги постраждалим від ракетних обстрілів, опрацьовано 33 звернення стосовно надання матеріальної допомоги, підписано 4 розпорядження про надання матеріальної допомоги на загальну суму 720 000 грн.

Відділом "Соціальне таксі" надано послуги транспортного перевезення 7 особам з інвалідністю. На облік до відділу встановлено 1 особу, всього -більш ніж 770.

У відділенні професійної реабілітації та соціально-побутової адаптації осіб з інвалідністю Дніпровського міського центру соціальної допомоги отримали послуги - 33 особи з інвалідністю (фізична та психологічна реабілітація, арт-терапія та ін).

Відділенням щодо надання послуг бездомним особам та особам з низьким рівнем доходів надані документи до управління соціального захисту для оформлення 2 осіб до геріатричного пансіонату, продовжено оформлення, комунально-побутові послуги, послуги харчування, медичні послуги отримують: 52 бездомні особи, з них - 7 ВПО. 

Співробітники відділення “служба раннього втручання” Центру соціальної підтримки дітей та сімей “Довіра” провели заняття з 8 родинами. Працювали спеціалісти: логопед, реабілітолог, дефектолог, психолог. 

У відділенні "Служба підтримки сім’ї" Центру підтримки дітей та сімей “Обійми” отримали послуги 4 сім’ї (8 осіб).