Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 38 звернень. Ви зверталися на телеграм-канал та пошту. 

До якнайшвидшого розв’язання питань, з якими звертаються дніпряни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль усіх гілок міської влади забезпечують ефективну і швидку реакцію на отриману від жителів міста інформацію та готовність якомога швидше  реагувати на будь-які виклики.

Світло:

Усім, хто скаржився на перепади напруги: 

- вул. 152 дивізії, 1; 

- вул. Академіка Янгеля, 8, 9; 

- вул. Алана Шепарда, 10, 

- вул. Титова, 18-А; 

- просп. Гагаріна, 100; 

- вул. Далекосхідна, 131 та інші, які постраждали від аварії на трансформаторній підстанції у січні;

- ж/м Тополя-1, буд. 5; 

- пров. Енергетичний, 5-А та інші. 

У когось із вас напруга вже у нормі. Тим, у кого стрибки продовжуються, повідомляємо: ваші оператори розподільчих мереж (компанії ДТЕК і ЦЕК) працюють над стабілізацією напруги. Для цього у деяких випадках потрібно додаткове обладнання та час. Зараз цим займаються. Досвід вказує, що для закупки дороговартісного обладнання потрібно і більше часу.

- вул. Савкіна, 6. «Уже тижні зо два проблема зі світлом: після 05:00 починає миготіти (5 хвилин немає, потім знову вмикається), у неділю така сама історія  весь день», - пише мешканка будинку. 

Вода: 

- узв. Крутогірний, 20-А, Ливарна, 2-А: з крана йде вода із іржавим відтінком. КП «Дніпроводоканал» промиє у  Вас водовід найближчим часом. 

Дренаж: 

- пров. Василівський, 2, 4, 6, 8, 10, 12: вода стоїть у підвалах, Жилсервіс не відкачує. «Жилсервіс-5» заявку вже прийняв, воду відкачають.

Вуличне освітлення: 

- вул. Мандриківська, 51-М: немає освітлення. Сьогодні КП «Міськсвітло» проведе обстеження. За підсумками визначать кількість матеріалів та строки проведення робіт.

Парки: 

Автохами ламають шлагбаум у парку Зелений Гай. Колеса авто утрамбовують місця, де має  рости трава, неподалік від знаку «парковка заборонена». Фотодокази надала дніпрянка Наталя. Співробітники парку повідомляють: шлагбаум з боку вулиці Макарова, який забороняє в'їзд автівок, за рік ламали вже тричі. Зараз його лагодять знову. 

Дороги, тротуари, двори: 

- вул. Верещагіна: зараз дорогу ремонтують тільки на частині вулиці. Мешканці просять провести ремонт на всій. Другу частину дороги від Травневої до Червоної Калини  додали у план робіт на цей рік;

- проїзд Гальченка: після робіт КП «Теплоенерго» асфальт просів. Коли проїжджають фури, від звуків трясеться весь будинок. КП «Теплоенерго» ліквідує провалля до кінця травня. 

Мешканці дякують: 

«Добрий день, Геннадію Олеговичу та  Команда! Хочу подякувати вам за оперативність у розв‘язанні проблем містян! Мешканці будинку № 92 по просп. Гагаріна приємно здивовані, як швидко вирішена проблема з дахом над входом у підвальне приміщення, де розташована  електрощитова дому. Цій проблемі багато років, вона привела до підтоплення та усадці будинку, внаслідок якої з'являються провалля в асфальті перед домом», - пише дніпрянка Юлія. Мешканці сподіваються, що вирішать й інші проблеми їхнього будинку  – цоколь і тротуар.

«Трамвайний переїзд Леваневського - Нігояна, засипали величезні  ями, тепер можна його переїхати безболісно для машини! Дякую вам!», - пише дніпрянка Оксана. 

«Велика вдячність  за оперативну роботу. Тільки  дала заявку на люк, який провалився, та через два дні все полагодили! Вул. Набережна Перемоги, 98-100», - пише дніпрянка Тетяна.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/