Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

#Дніпро_квітучий: слухачі «Університету третього віку» висадили квіткову карту України на житломасиві Покровський

До озеленення міста в рамках загальноміської акції #Дніпро_квітучий продовжують долучатися усе більше мешканців. Учергове приєдналися і слухачі безкоштовного соціального проєкту «Університет третього віку» (УТВ). Вони висадили понад півтори тисячі квітів у формі карти України на алеї по вул. Юрія Кондратюка, що на житломасиві Покровський. 

«Цього разу висадили 1 600 квітів, зокрема й жовто-блакитні віоли у формі карти нашої України. До активної команди учасників УТВ приєдналися місцеві мешканці. Приємно, що наші слухачі з великим бажанням долучаються до таких акцій з озеленення. Учасники приїхали на цю локацію з різних житломасивів, аби створити і тут таку красу», — розповіла головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики міської ради Вікторія Дерець.

Слухачка УТВ Марина Кузнецова теж цього дня приєдналася до висадження квітів на алеї: «Тішимося гуртом, як гарно вийшло. А загалом маємо велике бажання прикрашати, озеленювати наше рідне місто Дніпро, аби воно ставало ще більш квітучим. Висадили квіти великою компанією у дружній, приємній атмосфері. Це надихає і зовсім не втомлює».