Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Покращують навички: для працівників КП «Дніпроводоканал» провели навчання, як правильно проводити газонебезпечні роботи

У Дніпрі для працівників КП «Дніпроводоканал» ДМР організували навчально-тренувальні заняття. Вони триватимуть тиждень. Сьогодні дві бригади опановують, як правильно та безпечно проводити газонебезпечні роботи у заглиблених спорудах. У складі однієї з них 25-річний слюсар КП «Дніпроводоканал» Іван. Хлопець півтора року працює на благо дніпрян. Каже, подібні навчання – надважливі, бо таким чином у нього є змога покращити знання.

«Робота мені дуже подобається, радий бути частиною великої родини КП «Дніпроводоканал». Крім таких навчань, як сьогодні, ми ще долучаємось до навчань, які у нас на підприємстві проводять постійно, – двічі на тиждень. Тож таким чином маю змогу дізнатись щось нове, а знання використовувати успішно на практиці», – зазначив Іван.

Під час навчань співробітники опановують теоретичну частину – роз’яснювальні роботи та тематичні бесіди на тему охорони праці. А у практичній частині беруть участь у навчально-тренувальних заняттях. За тиждень практику опанують 430 співробітників підприємства.

«Заняття проходять спільно з Південно-Східним міжрегіональним управлінням Державної служби України з питань праці. Навчання – максимально наближені до реальних дій. Вони необхідні та важливі, адже наші робітники працюють за будь-яких ситуацій, у різні пори року та за різної погоди. Загалом на нашому підприємстві навчальні заходи та роз’яснювальні роботи ми проводимо щотижня по два уроки», – зазначила начальниця відділу охорони праці КП «Дніпроводоканал» Інна Роменська.

Водночас заступник начальника управління Південно-Східного міжрегіонального управління Державної служби України з питань праці Антон Чегринець додав: «Сьогодні ми провели інспекцію та подивились, як КП «Дніпроводоканал» навчає своїх співробітників. Загалом ми завжди відкриті до співпраці і готові допомагати всім підприємствам, адже такі навички та знання необхідні у роботі. Та крім цього, вкотре звертаємось до роботодавців з прохання дбати про здоров’я працівників. Спрямовуйте свої зусилля на створення безпечних та нешкідливих умов праці на кожному робочому місці!».