Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпровська міська влада інформує: надзвичайні події

Надзвичайники за минулу добу здійснили 4 виїзди. Пожежі протягом доби не фіксувалися.

- один виклик стосувався надання допомоги населенню (чоловік довгий час не виходив на зв'язок, тому рятувальники в присутності поліції відчинили двері квартири. Виявилося, що з чоловіком все добре, він просто міцно спав);

- ще один виклик - службі взаємодії, а саме службі «102» (жінка 1957 року народження звернулася до поліції з проханням відкрити двері квартири, адже самостійно вона зробити це не могла. Поліція задіяла рятувальників, які відкрили двері та врятували жінку).

Також за минулу добу було 2 повідомлення про замінування.

Перше надійшло на електронну пошту директора Дніпровського індустріального коледжу. В ньому йшлось про замінування всіх навчальних закладів. Загалом поліція перевірила 320 об’єктів (114 закладів  загальної середньої освіти, 146 дошкільних навчальних закладів, 14 ліцеїв (інтернатів), 13 закладів професійно-технічної освіти, 18 закладів фахової передвищої освіти та 15 закладів вищої освіти).

Ще одне повідомлення надійшло на електронну пошту колл-центру СБУ. В ньому - про замінування судів, торговельних центрів, шкільних навчальних закладів, дошкільні заклади, вагонів метро. Поліція обстежила 35 торгових центрів, 6 станцій метро та 14 судових установ.

В обох випадках інформація про замінування не підтвердилась, вибухонебезпечних матеріалів не виявлено.