Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Демонструють серце тролейбусів та заохочують до роботи: молоді Дніпра провели екскурсію до тролейбусного депо

Побувати за кермом тролейбуса, а також побачити роботу ремонтників: все це сьогодні демонстрували молоді Дніпра під час екскурсії. Їх запросили до тролейбусного депо, аби ознайомити з особливостями роботи електротранспорту, яких не побачить звичайний пасажир, та розширити загалом світогляд молодих людей та їх знання щодо роботи електротранспорту та тролейбуса зокрема.

«Дуже сподобалась екскурсія, багато чого нового дізнався, а саме, як працює тролейбус, як працює депо, як ремонтують транспорт, яким ми користуємось. Дуже змістовна та цікава екскурсія, дякую», - зазначив відвідувач екскурсії Азад Мамедов. 

Зі свого боку, голова громадської організації «Об’єднання міських гуртожитків Дніпра» Анастасія Каюда додала: «На екскурсію ми запросили як молодь Дніпра, так і молодь ВПО, аби розширити їх кругозір. Бо більшість з тих, хто приїжджає до нашого міста, не ознайомлені з роботою нашого трансапорту, і їм було цікаво  побачити життя транспортної інфраструктури очима працівників. Ми вдячні департаменту транспорту та транспортної інфраструктури, що організували чудову екскурсію». 

У КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР гостра потреба у водіях та кондукторах, тож вони готові запросити молоде покоління на безкоштовні курси водіїв, а також запропонувати високооплачувану роботу.

«Ми показали етапи обслуговування, а саме: як проходять ремонти. Пустили також за кермо тролейбуса та ознайомили з панеллю керування. На базі нашого підприємства є безкоштовні курси водіїв, які тривають 3,5 місяці. Тим паче під час курсів ми виплачуємо стипендію у розмірі 6 700 грн. Після курсів водій виходить на пасажирське стажування та працює за кермом на маршрутах міста. Заробітню плату нам не соромно називати, загалом водії в нас отримують від 10 тис. грн в залежності від досвіду та категорії. Тож запрошуємо як молодь Дніпра, так і інших до нас на курси та на роботу», - зазначив провідний фахівець КП «Дніпровський електротранспорт» ДМР Микита Керенцев.