Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 24 звернення. Всі повідомлення дніпрян оперативно опрацьовує Громадська рада.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються мешканці, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з міським головою Борисом Філатовим. Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективні та швидкі дії на отриману від жителів міста інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які виклики.

Дніпряни дякують комунальним службам за їхню роботу: «Щоранку спостерігаю, як співробітники КП «Благоустрій» підтримують порядок у сквері Івана Старова. Прошу винести ПОДЯКУ службам благоустрою міста!» — пише дніпрянка Олена.

«У нашому районі (Петровського/Мазепи) вже провели досить велику роботу з ремонту доріг, відновлення тротуарів, спорудження нового дитячого майданчика, ремонту під'їздів, дахів, вимощення та відновлення вуличного освітлення. З'явилося відчуття, що про тебе дбають, що ти потрібний і про тебе не забули. Найголовніше, що в місті з'явився діалог влади з містянами, що дуже важливо. У людей (наприклад, у мене) з'явилося почуття затишку та захищеності. Тебе не покинуть, тебе почують, тобі допоможуть. Обов'язково допоможуть. Навіть якщо ти живеш у найвіддаленішому районі, незалежно від твого статусу та забезпеченості. Звичайно ж, і з боку дніпрян має бути реакція у відповідь: бережи те, що для тебе роблять, не плюй, не сміти, дотримуйся найзвичайніших правил міського життя, оплачуй вчасно комунальні послуги, і тільки так твоє життя стане більш комфортним і затишним. Дякую за турботу про місто та його мешканців», - пише дніпрянин Артем.

Головне за день:

У неділю о 10:30 у зв'язку з проведенням робіт компанія ДТЕК знеструмила об'єкт критичної інфраструктури – теплорозподільний пункт КП «Теплоенерго» по вул. Володимира Антоновича, у зв'язку з чим за низкою адрес було припинено подачу холодної води. Після завершення робіт було відновлено живлення, а відтак і водопостачання.

Світло:

- пров. Ізюмський, 19: вже місяць низька напруга 120 - 150 вольт, компанія ДТЕК заміряє напругу, але проблема не вирішується;

- вул. Флангова, 113: біля гаражів – аварійна електроопора ДТЕК. Сьогодні, 10 квітня, фахівці ДТЕК обстежать електроопору, за підсумками обстеження ухвалять рішення щодо термінів виконання робіт.

Вода:

- вул. Карла Роде, 125: під час робіт КП «Благоустрій» із закладання провалів асфальту постраждав колодязь КП «Дніпроводоканал», в якому розташовані водопровідні труби. Сьогодні, 10 квітня, КП «Дніпроводоканал» відновить колодязь.

ЖКГ:

- пров. Листяний, 4/6: сміття прибрано.

Транспорт:

- маршрут № 36: містяни просять додати великі автобуси. «На маршруті один великий, їздимо у брудних «Богданах», дуже незручно у годину пік», - пише дніпрянка Тетяна;

- у Вербну неділю на газонах біля Преображенського собору зафіксовано рекордну кількість автохамів. «Такої парковки ніколи не було», - пише дніпрянка Олена. Просять встановити там чергування наступної неділі, на Великдень.

Транспортна інфраструктура:

- ж/м Західний, вздовж усієї вул. Д. Галицького, 20-22, 28, 34, 25 стерлася розмітка пішохідних переходів, - повідомляє дніпрянка Людмила;

- Зупинка «Проспект Свободи»: ходять трамваї № 18 та № 19, але на табло відображається лише трамвай № 18 (зокрема, це зафіксовано 9 квітня о 19:52), зазначає дніпрянин Артем.

Вуличне освітлення:

- вул. Кубинська, 5: лампи на стовпі тиждень тому погоріли та згасли. Сьогодні, 10 квітня, КП «Міськсвітло» відремонтує;

- вул. Троценка, 3: у внутрішньому дворі було освітлення, але давно не працює. Сьогодні, 10 квітня, КП «Міськсвітло» обстежить двір для визначення обсягу та термінів робіт;

- вул. Янтарна, 44: близько року не горять ліхтарі, ніхто не реагує. Сьогодні, 10 квітня, КП «Міськсвітло» відновить вуличне освітлення.

Аварійні дерева:

- вул. Передова, 319: компанія ДТЕК проводила обрізання дерев і не вивезла спиляних гілок. Фахівці інспекції з питань благоустрою встановлюють контакт із представниками ДТЕК для притягнення їх до відповідальності та виконання своїх обов'язків.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/