Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Громадська рада інформує

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом доби оброблено 40 звернень. Громадська Рада продовжує оперативно опрацьовувати всі повідомлення дніпрян.

До якнайшвидшого вирішення всіх питань, з якими звертаються містяни, залучені усі служби мерії Дніпра на чолі з мером Борисом Філатовим.

Посилена увага і постійний контроль міської влади забезпечують ефективні та швидкі дії на отриману від дніпрян інформацію та готовність оперативно відреагувати на будь-які виклики.

Підсумки за день.

Жителі міста дякують працівникам комунальних служб:

«Початок квітня вже тепло. І хоча в квартирі ще прохолодно, підігріваємо кондиціонером, але хочеться сказати. ДЯКУЄМО! ВСІМ, ХТО ПРИЧЕТНИЙ ДО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОПАЛЮВАЛЬНОГО СЕЗОНУ. ВСІМ! Звичайно, це ваша робота, ви за це отримуєте зарплату. І не всюди все було гладко. У нас не прийнято дякувати за "просто роботу". Ми звикли критикувати та скаржитися. АЛЕ... Не знаю як ВСІ ЖИТЕЛІ МІСТА, але я вдячна всім за те, що у такий складний, тяжкий, жорсткий час забезпечили нас теплом та комфортом», - пише дніпрянка Галина.

До іншого. Світло:

- вул. Троценко, 3: довгий час падає напруга, у суботу була 130 вольт.

Вода:

- вул. Робоча, 24-а: добу немає води. Води немає лише по одному із стояків, перекритому «Жилсервісом» через пошкодження внутрішньоквартирних мереж в одній із квартир, куди зараз немає доступу.

Каналізація:

- вул. Аеродром, 10, мешканці дякують: «Сьогодні була бригада КП «Дніпроводоканал», прочистили від накопиченого сміття каналізацію. Дякуємо!», - пише дніпрянка Оксана.

Газ:

Двоє дніпрянок повідомили, що після переходу від «Дніпрогазу» до «Нафтогазу» у них на рахунках «Дніпрогазу» залишилися гроші, які їм не повертають. Одна із заявниць зазначила, що пройшла всі зазначені процедури, але сума, що зберігалася на її рахунку в 3500 гривень, так і не надійшла на її банківську картку.

Транспорт:

- Аеродром, 10, Дмитра Яворницького, 40, зупинка Барикадна: інспектори Інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міськради відвідали місця, де дніпряни бачили та фіксували автохамів.

На момент відвідин порушників не було. Сподіваємось, що їх і надалі не буде, але якщо знову побачите – будь ласка, повідомляйте.

- Дороге: дніпряни запитують, чи можна повернути маршрутку №45, чи продовжити сюди №136?

«Ну, хоч якось людям до центру добиратися», - пише дніпрянка Галина.

"Ні", відповідає Департамент транспорту та транспортної інфраструктури Дніпровської міськради, це не планується через недостатню кількість пасажирів. Добиратися з Дорогого до центру пропонують вже існуючими маршрутами, щоправда, з пересадкою.

Транспортна інфраструктура:

- вул. Академіка Янгеля, 21: просять захистити дитячий майданчик від автохамів антипаркувальними стовпчиками;

- просп. Свободи: трамвайна зупинка "Проспект Свободи" (на роз'їзді трамваїв №18 та №19 трамваїв): електронне табло показує лише маршрут №18. Проблему спостерігав 8 квітня з 06:40 до 07:00 дніпрянин Артем.

Ритуальні послуги:

Лоц-Кам'янський цвинтар: містяни дякують за прибирання кладовища і просять поставити там сміттєві баки, а також засипати прохід щебенем. «Бо знову прибирають могилки і складають сміття на тих самих місцях, де лежало, а хотілося б, щоб там був прохід, і по можливості засипати прохід щебенем, може, тоді зрозуміють і не смітитимуть на доріжці, та й ходити буде зручно», – пише дніпрянка Ольга.

Аварійні дерева:

- вул. Калинова, 9, мешканці дякують: «Дякую за таке швидке виконання моєї заявки щодо обрізання нижніх гілок дерева. Зробили, як треба», - пише дніпрянка Тетяна.

Дороги:

- перехрестя Дмитра Кедріна – пров. Верстатобудівний, жителі дякують: «Велике дякую Геннадію Олеговичу та його команді за швидке реагування щодо ремонту дороги! Велике дякую всім учасникам ремонтного процесу!», - пише дніпрянка Наталія;

- містяни тішаться рішенням відремонтувати аварійну ділянку дороги до Новоігренського цвинтаря та чекають на його втілення в життя: «Дякую за швидку реакцію щодо ремонту дороги на Новоігренський цвинтар.

Заявки щодо комунальних проблем можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради (з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години):

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово. Залишити їх можна у коментарях: https://t.me/korbanofficial/