Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

«Ми замінили всі двері, за заявками мешканців»: директор «Жилсервісу-14» про роботи у будинку на Перемозі

Дніпро продовжує відновлювати будинок на ж/м Перемога, куди 14 січня російські терористи направили ракету Х-22. Того трагічного дня Катерина Василівна була вдома. Жінка перед ударом якраз прийшла з лікарні та сиділа на кухні.

«Це було миттєво, раптом щось мені б’є в голову, і все. Далі я оговталась від стуку у двері, бачу дим, підняла очі і побачила, що лежу вся в крові в іншій кімнаті. Мене вибуховою хвилею просто винесло з кухні, при цьому я ще й вибила двері. У лікарні в мене констатували сильний струс мозку. На сьогодні я мешкаю у квартирі покійного чоловіка, яка теж в цьому будинку. У ній вже все відновлено, зокрема вікна, двері, та окремо я ще міняла тут балкон», – зазначила мешканка будинку по вул. Набережна Перемоги, 118 Катерина Корнет.

Загалом у всьому будинку по вул. Набережній Перемоги, 118 комунальники вже замінили 1 402 вікна, а також 36 дверей.

«Двері ми замінили вже всі, де нас прохали це зробити мешканці будинку. Також підрядники замінюють пошкоджений ліфт. Його повністю відновлять впродовж 40 днів. Щодо вікон, ми теж замінили їх на 100 %, проте зазначу, що це там, де в нас був доступ до квартири. Наприклад, у цьому будинку є одна, де мешкають люди, які не хочуть, щоб ми їм міняли вікна, тож у них ще плівка на них. Причину вони не пояснюють, тож якщо вони нададуть доступ до квартири, то ми залюбки замінимо їм вікна. На сьогодні з робіт нам залишився лише ліфт», – зазначив директор КП «Жилсервіс-14» ДМР Сергій Карпенко.