Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Пам’яті Олексія Васильовича Качури

17 березня пішов з життя заступник голови адміністративної комісії Дніпровської міської ради Олексій Качура.

Він присвятив себе роботі на благо рідного Міста, і залишив по собі понад пів століття досвіду. Був ініціатором створення управління житлового господарства мерії Дніпра та тривалий час очолював його. Двічі обирався депутатом міської ради та працював в її виконавчих органах.

Мав низку державних нагород, але ніколи не хвалився ними. Бо знав, що працює не заради відзнак.

Олексій Васильович назавжди залишиться в нашій пам’яті як добра і щира людина. Добрий друг і мудрий порадник. Приклад самовідданості в роботі і вмінні долати на цьому шляху будь-які труднощі. Навіть, коли важко самому.

На жаль, хвороба обірвала його життя всього за два тижні до 76-ліття. Як раз напередодні Дня працівників житлово-комунального господарства, відзначення якого за цей рік повномасштабної війни з рф набуло нового значення. Ставлення до нього змінили всі ті, хто попри втому, холод чи літню спеку без вихідних, а подекуди і просто відпочинку, невтомно робить свою справу. Бо знає, що цього від них чекають тисячі їхніх земляків.

Олексій Васильович пишався своїми колегами. А самі вони вважали його прикладом для себе.

Висловлюємо глибокі співчуття рідним та близьким Олексія Качури.

Церемонія прощання відбудеться 18.03.2023 об 11:00 у приміщенні Дніпровського академічного театру (пр. Дмитра Яворницького, буд. 97).