Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпрі співробітники парку встановили в одній із зелених зон міста власноруч виготовлені лави та годівниці для птахів

У зеленій зоні на ж/м Північний з’явилися нові лави і годівниці для птахів. Їх виготовили і встановили  співробітники комунального підприємства «Парк культури та відпочинку Придніпровський». Лави і годівниці – із переробленої деревини. 
«Ця зелена зона на балансі нашого підприємства, а відтак ми за нею доглядаємо, прибираємо. Сьогодні встановили перші три еколавки з переробленої деревини. Готуємо ще таку ж кількість. Лави виготовлені з дерев, які впали під час негоди чи вже були сухими, аварійними. Ідея зробити і встановити такі лави належить нашому співробітнику — Володимиру Філіпенку. Це робимо вже не вперше. У Сосновому сквері, що на ж/м Придніпровськ, торік теж встановили такі лави. А цього разу вирішили прикрасити і цю зелену зону. А наша талановита співробітниця Ілона Копаєвська зробила годівниці для птахів. Поруч з лавами поставимо ще урни для сміття. Загалом продовжуватимемо упорядковуватити цю зелену зону, яку вже полюбили місцеві. Багато людей тут відпочивають цілими родинами», — підкреслив начальник відділу комунального підприємства «Парк культури та відпочинку Придніпровський» Роман Мироненко. 
Дніпрянка Людмила Вікторівна розповідає: «Тут неподалік у мене дача. Часто сюди приїжджаю. Звісно, приємно, що цю зелену зону облаштовують для відпочинку, аби можна було сюди прийти, сісти і насолоджуватися природою, співом птахів. Чудова ініціатива. Організатори — молодці!».